FÜLES

Mark Wahlberg milliárdos, de az alkalmazottakat nem akarja kifizetni

A kétszeres Oscar-jelölt színész a kormány segítségét kérte, hogy az éttermében dolgozókat kifizesse a kényszerszünet alatt.
  • Szerző: The_M

Amellett, hogy Hollywood egyik legnagyobb bevételt termelő színésze, egy sikeres étteremlánc tulajdonosa is Mark Wahlberg. De az elképesztő filmes gázsi, illetve a vállalkozás pozitív mérlege semmit nem ér a koronavírus-járvány teremtette új helyzetben. Legalábbis Wahlberg szerint, aki a londoni Wahlburgers étteremben dolgozó 30 emberét elküldte fizetés nélküli szabadságra, hiszen a korlátozások miatt nem dolgozhatnak, ezért pénz sem jár nekik. Vagy legalábbis nem az ő 97 milliárd forintnak megfelelő vagyonából.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Profimedia

Wahlberg ugyanis beadta a kérelmét, hogy a brit kormány vállalja át az alkalmazottak bérét tőle, mintha a kényszerű leállás miatt veszélyben lévő vállalkozó lenne.

Victoria Beckham ugyanígy járt el, miközben nekik sincsenek filléres gondjaik a férjével. De ők is úgy gondolták, hogy inkább a brit adófizetők pénzéből létrehozott segélycsomagot használják, és nem a saját bankszámlájukat.

És ezeket olvastad már?