FÜLES

Durva vád: a rajongó szerint megerőszakolta és megütötte a magyar színész

Nemi erőszak és bántalmazás: a nő azt állítja, hogy a családos színész rendszeresen megfigyeli, követi, és lelkileg is próbálja kikészíteni őt.
  • Szerző: ripost

Nemi erőszak és testi bántalmazás: elképesztő vádakkal illeti egy nő az ismert magyar, családos színészt. A 42 éves nő azt állítja, egy rendezvény konferálására kérte fel az ismert előadóművészt, a közös munka során viszony szövődött közöttük, a nő pedig a férfi szeretője lett.

Amikor azonban elege lett a kapcsolatból, hiába akarta elhagyni a színészt, ő nem engedte: egyszer orrba vágta, egy másik alkalommal pedig megerőszakolta.

erőszak

Nemi erőszak: a rajongó állítja, bántalmazta őt a magyar színész (Képünk illusztráció)
Fotó: Pixabay

„Hetente találkoztunk és a színházba is bejártam addig, amíg a koronavírus-járvány miatt korlátozásokat vezettek be. Ám tavaly minden megváltozott. Új munkahelyem lett, így már nem tudtam mindig akkor találkozni vele, amikor neki jó volt. Emiatt többször összevesztünk, végül odáig jutott a dolog, hogy nem akartam többé látni. Ezt azonban nem fogadta el, folyamatosan utánam jött és követni kezdett” – mondta el a Blikknek a hölgy, aki szerint ezután a férfi megütötte őt.

„Emiatt megsérült az orrom, nehezebben veszem a levegőt és meg kell operálni. A nyomozónak beszámoltam a zaklatáson túl súlyosabb bűncselekményről is, amelyet a sérelmemre követett el az illető.”

A nő idén április 14-én arról vallott, hogy a művész megerőszakolta őt.

Most azt állítja, hogy a férfi rendszeresen megfigyeli, követi, és lelkileg megpróbálja kikészíteni őt.

Mindeközben a lapot arról tájékoztatta a Budapesti Rendőr-főkapitányság, hogy két eljárás is zajlik az ügyben: az egyikben egy férfi sérelmére elkövetett zaklatás a gyanú, amelynek során egy 42 éves nőt hallgattak ki gyanúsítottként. Annak feljelentése alapján pedig súlyos testi sértés kísérlete miatt rendeltek el nyomozást, de hozzátették: az ügyben gyanúsítotti kihallgatás még nem történt.

Hogy mi az igazság, azt egyelőre nem lehet tudni, és az is rejtély, hogy az érintettek személyazonossága valaha kiderül-e a nyilvánosság számára.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?