FÜLES

Amerikában turnézik Mága Zoltán: bevételét jótékony célra ajánlja fel

Mága Zoltán jótékony célra ajánlja fel az amerikai turnésorozatának bevételeit. A hegedűművész mindig is szívügyének tartotta a rászorulók segítését.
  • Szerző: Ripost

Amerikában indul turnéra Mága Zoltán! A hegedűművész ezúttal is jótékony céllal koncertezik, ugyanis bevételeit rászorulóknak ajánlja fel.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: MTI

„Az Egyesült Államokban, New Yorkban, Washingtonban és Floridában folytatott tárgyalásaimat követően a napokban sikerült aláírnom egy teljes éven át tartó amerikai koncertsorozat szerződését. Hamarosan elindulhat egy nagyobb szabású turnésorozat, amely hasonló módon fog zajlani, mint a már két alkalommal is teljesített 100 templomi koncertsorozatom. A Covid-járvány miatt az elmúlt két évben nagyon sok fellépést kellett elhalasztanom, de a közönségem, a magyar emberek mérhetetlen szeretete, bátorítása töretlen maradt. A magyar embereknek köszönhetem sikereimet, és bárhol járok a világban az emberek szeretete övez mindenütt. Magyarország városaiban, kistelepülésein, határainkon túli magyar közösségekben, vagy akár itt, Amerikában is” – osztotta meg.

„Tudják jól, hogy elsődleges küldetésemnek tekintem a rászorulók támogatását, ezért a mostani koncertsorozatnak is lesz egy karitatív küldetése” - tette hozzá a hegedűművész.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?