FÜLES

Lopással vádolják Meghan Markle-t, szétszedik az interneten a hercegnét

A színésznőként és a brit monarchia reformereként kudarcot vallott, ezért most írónőnek állt Meghan. Azonnal meg is gyanúsították plágiummal.
címkék:
  • Szerző: The_M

Egy terjedelmes sajtóközleményben jelentette be Meghan Markle a napokban, hogy június elején megjelenik az első könyve. Méghozzá egy gyerekeknek szánt képes mesekönyv, melynek A pad címet adta.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Meghan lopta a könyve ötletét?

Meghan lopta a könyve ötletét? (Fotó: Northfoto)

Meghan a közleményben azt írja, hogy a könyv ötletét egy vers adta, amit Harrynek írt a fiuk, Archie születése környékén. A közösségi oldalakon azonban tucatjával jelentek meg olyan bejegyzések, melyekben azt taglalják, hogy inkább Corrinne Averiss 2018-ban megjelent könyve, A fiú a padon adta az ötletet. A két kötet nemcsak címében, de tematikájában és a képi illusztrációkban is igencsak hasonlít egymásra. Sokan meg is vádolták a hercegnét plágiummal. A „műlopás áldozata”, Averiss viszont nem lát semmi kivetnivalót egyelőre Meghan könyvében, szerinte a pad és a kisfiú teljesen általános szereplők, mint a kert vagy egy virág. Bárkinek eszébe juthat.

A brit sajtóban pedig az szúrt többeknek szemet, hogy szerzőként Meghan, Sussex hercegnéje olvasható a borítón. Ezt elképesztő képmutatásnak tartják, hiszen az egykori színésznő több mint egy éve azt hajtogatja, hogy mennyire rossz mindenki a királyi családban, utálja a monarchia működését, de az onnan kapott hercegnői rangjáról azért csak nem mond le. Sőt, azzal keres pénzt.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?