FÜLES

Körözi a rendőrség: Ezt üzente Király L. Norbert!

Komoly bajba került az énekes, aki ellen elfogatóparancsot adott ki a rendőrség! Ennek bizony a fele se tréfa! Norbi üzent!
  • Szerző: D.T.

Körözést adott ki a rendőrség Király L. Norbert ellen. A police.hu-n megjelent adatlap szerint az énekes ellen a Szigetszentmiklósi Járásbíróság adta ki az elfogatóparancsot december elsején, mert az énekes nem tett eleget a gyermektartási kötelezettségeinek.

Ez a tett a magyar jog szerint két évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő. Hárommal akkor, ha a fizetés elmaradásával a gyermekét súlyos nélkülözésnek teszi ki.

Király L. Norbert és volt felesége között nem sokkal most ötéves gyermekük születése után mérgesedett el a viszony, végül az egykori szerelmesek a válás mellett döntöttek. Szinte ezzel párhuzamosan a fiatalember fellépései is ritkulni kezdtek. Azt az énekes Facebook-oldaláról is tudni lehetett, hogy ő és volt neje nincsenek jóban. Norbi menedzserének nyilatkozatából kiderül, hogy a körözés is ennek a viszálynak az eredménye.

"Király L. Norbert felvette a kapcsolatot a rendőrséggel, hiszen nem veszett el, nem tűnt el, így körözni sem kell. Új helyre költözött, dolgozik és éli az életét, de az tény, hogy a volt feleségével nem értenek egyet a gyerektartással kapcsolatos kérdésekben. Ám ezek tisztázása és a megegyezés is folyamatban van, a felek dolgoznak azon, hogy ez az ügy minél előbb rendeződjön" – üzente a Blikknek az énekes a képviselőjén, Mihalcsek Noémin keresztül, de ő maga nyilatkozni nem akart.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?