FÜLES

Kitálalt a személyzet egyik tagja: Meghan Markle ordítozásától zengett a palota

A bennfentes szerint ezután született meg a döntés, miszerint a pár elhagyja Kensingtont, és a windsori Frogmore Cottage-ba költözik.
  • Szerző: Doris

Gyűlnek a viharfelhők Meghan Markle feje felett! Nem elég, hogy Harry hercegnek egyelőre nem jött be az amerikai álom és képtelen megszokni új életét, hamarosan megjelenik egy könyv, ami Meghan számos titkáról lerántja majd a leplet.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Profimedia

A szerző Tom Quinn a Kensington Palace című kötetében a palota személyzetének több tagja is őszintén mesél a falak között történt megcsalásokról, árulásokról, intrikákról és könnyekről.

Quinn a Daily Mailnek írt beharangozójában elárulta, mi volt az utolsó csepp a pohárban, ami Katalin hercegné és Meghan Markle viszonyát végleg elmérgesítette. Katalint a személyzet egyik tagja a brit királyi család legkedvesebb tagjaként írta le, aki mindenkivel kedves és figyelmes és nem szaladt el vele a ló. Meghant is barátságosan fogadta, az azonban hamar kiderült, hogy biztos nem lesznek barátnők. A volt színésznő ugyanis sérelmezte, hogy az ő lakrészük kisebb Harryvel, valamint folyamatosan úgy érezte, hogy lenézik afro-amerikai édesanyja miatt. Ezért hamar kimutatta a foga fehérjét!

Minősíthetetlenül beszélt a személyzettel, pokollá tette az életet a palotában, az utolsó csepp pedig az volt, amikor Katalin egyik bizalmasával kezdett el torkaszakadtából kiabálni. Csak úgy zengett a palota!

Ezután született meg a döntés, hogy a pár elhagyja Kensingtont, és a windsori Frogmore Cottage-ba költözik. Meghan azonban onnan is elmenekült. Egészen Los Angelesig!

És ezeket olvastad már?