Létrehozva: 2020.06.14.

Kiderült, melyik magyar hírességgel bővül a Mintaapák

Száraz Dénes igazi meglepetésként jó választás lehet az egyik apuka szerepére.

Egy hét intenzív izgalom után végre kiderül, ki veszi át dr. Molnár Tamás szerepét a vígjátéksorozatban. A Bors megtudta: Száraz Dénessel szerződtek, amit a csatorna sajtóosztálya meg is erősített.

„Igen, valóban igaz, kialakult a Mintaapák négyese, a TV2 nézőinek örömére ismerős arc tér vissza a képernyőre. Mészáros Béla, Kamarás Iván és Makranczi Zalán után Száraz Dénes csatlakozásával teljes lett az apák csapata. A júliusban kezdődő forgatásokon már Száraz Dénes alakítja dr. Molnár Tamás szerepét a sorozatban” – közölte a csatorna, miután arról érdeklődtünk a TV2-nél, hogy valóban jók-e az értesüléseink.

A sorozat rajongói bizonyára elégedettek lesznek, mert egyszer már történelmet írt Száraz Dénes, neki sikerült az, ami Bobby Ewingnak (Patrick Duffy) a Dallasban, a készítők engedtek a nézői nyomásnak, és visszaírták a sorozatba. A színész játszotta a szintén a TV2-n futó Jóban Rosszban teleregényben a jóképű papot, aki szerelmes lett Bettybe, és amikor Istenhez fordult tanácsért kitárt karral, belecsapott a villám. Tamás atya 2012. május 9-én meghalt, amitől a nézők megvadultak, aláírást gyűjtöttek, tüntetést szerveztek. Olyan intenzitással követelték vissza, hogy a csatornának engednie kellett. Először a Facebookon nyugtatták a rajongókat, majd gyorsan visszahozták szellemként, végül írtak egy új, teljes értékű karaktert Száraz Dénesnek, akinél nem is találhattak volna jobbat, dr. Molnár Tamás szerepére.

Száraz Dénest annyira kedvelték a Jóban Rosszban sorozatban Tamás atyaként, hogy vissza kellett írni a sorozatkészítőknek
Fotó: Fotó: tv2

Mint ismert, a Mintaapák sorozatból négy színész távozott. Először Fenyő Iván távozását jelentették be, majd egy hete, hogy Szabó Kimmel Tamással, Kovács Patríciával és Klem Viktorral nem sikerült megegyeznie a produkciónak. A színészek közösségi oldalukon írták meg rajongóiknak, hogy nem folytatják a sorozatot. A rajongók csak kapkodták a fejüket, aztán elindult a kommentcunami, a találgatás a közösségi médiában. A TV2 közleményében az állt, hogy két színésznél is komoly magatartásbeli problémák merültek fel.

A Ripost köpködésről, stábtagok megalázásá­ról írt az eset kapcsán. Az is kiszivárgott, hogy a színészek igen jelentős gázsiemelést kértek, amit a csatorna nem teljesített. A rajongók néhány napig mérgelődtek, hogy miért kell lecserélni a kedvencüket, majd elkezdték találgatni, hogy ki lesz helyettük.

A forgatás júliusban kezdődik, de már Szabó Kimmel nélkül
Fotó: TV2

Az hamar kiderült, hogy az exfocista Géza szerepét Kamarás Iván, a szívtipró ügyvédét Makranczi Zalán veszi át. Az kevésbé izgatta a nézőket, hogy kivel pótolják az óvónő karakterét játszó Kovács Patríciát, ám azon vérre menő viták kerekedtek, hogy ki lenne a legjobb kislányával élő, özvegy állatorvos, Tamás szerepére. Több tucat nevet bedobtak, Simon Kornéltól kezdve, Csányi Sándoron, Árpa Attilán át, Fehér Tiborig. Száraz Dénes igazi meglepetés! Már csak azt kell kitalálni, ki lesz a 41 éves színész szerelme a sorozatban. Erről még csak annyit tudni, hogy érdemes fiatalabb színésznőben gondolkodni, mint a 42 éves Kovács Patrícia.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Hatalmas tengeri szörny vetődött partra Angliában

origo.hu

Spontán öngyulladás: minden magyarázat nélkül gyulladt fel több ember

borsonline.hu

3 csillagjegy, akiket az áprilisi rózsaszín hold alapjaiban változtat meg

vg.hu

Megérkezett a bejelentés: egyszerre emelkedik és csökken nagyot Magyarországon az üzemanyag ára

metropol.hu

„Rémálom lenne” – Schäfer András a legrosszabbtól tart

magyarnemzet.hu

Orbán Viktor régóta példátlan lépésre szánta el magát

origo.hu

Elképesztő dolgok történtek a római bordélyházakban

mindmegette.hu

Egyáltalán nem a vízkő a mosógép legnagyobb ellensége, hanem ez

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Közleményt adott ki a TEK a magyar lakosok számára

ripost.hu

Melyik jegyben születtél? Így mosolyog rád nyáron a szerencse

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

FÜLES

Fekete bombázóval az oldalán látták Schmuck Andort

FÜLES

Hihetetlen, így reagált a delfin, amikor Kozso dalra fakadt

FÜLES

Külföldön folytathatja a Fekete Vonat sztárja

FÜLES

Friss hírek érkeztek a börtönben lévő Papaszitáról!

FÜLES

Stana Alexandra és Marics Peti újra együtt: most jelentették be

FÜLES

Mire készül? Titkos forgatáson járt a várandós Patai Anna

FÜLES

Így kísérték végső útjára Tordy Gézát – galéria

FÜLES

Stana Alexandra a szerelmi életéről vallott, mindenkit meglepett