FÜLES

Jótékonykodásuk miatt támadják Bódiékat

Komoly támadások kereszttüzébe kerültek Bódiék, ugyanis több ember nehezményezi, hogy jótékonyság céljából csupán csak tízezer forintot ajánlanak fel.
  • Szerző: sv

Bódiék mindig is szívügyüknek tekintették, hogy segítsenek a rászoruló gyermekeken és családokon. Éppen ezért többször léptek már fel különböző jótékonysági eseményeken, sőt még pénzgyűjtési akciókat is szerveztek, amiket rajongóik körében is hirdettek. A család azonban durva támadásokat kapott, az embereknek ugyanis nem tetszett, hogy nem milliókat ajánlanak fel a rászorulók segítésére. A %%-nak Bódi Csabi mesélt az őket ért vádakról.

Legutóbb húsvétkor felajánlottam tízezer forintot egy rászoruló család számára. Kaptam érte hideget-meleget, mivel sokan nem becsülik az értékét a pénznek

- kezdte lapunknak Csabi, aki kezdeményezéséhez végül annyian csatlakoztak, hogy sikerült összegyűjteniük több százezer forintot, a pénzt pedig egy olyan családhoz juttatták el, ahol 18 autista gyermeket nevelnek. A zenészt azonban elszomorította az emberek reakciója. Úgy érzi, ha valaki nem milliós összeget ajánl fel, az már nem kaphat pozitív elbírálást.

Ám nem ez volt az első eset, hogy Bódiékat kérdőre vonják jótékonykodásuk miatt. A zenész elmesélte, többször segített már családoknak a gyermekeik beiskolázása előtt, mégis támadták őket.

"Hasonló összeget ajánlottam fel másfél éve is, mikor a gyerekek beiskoláztatására gyűjtöttünk.

Akkor olyan üzeneteket kaptam, hogy leégetem magam, hiszen mit kezdhet egy család tízezer forinttal...

Ha kíváncsi vagy a további részletekre, akkor keresd a %% napilap pénteki számát az újságárusoknál!

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Karácsonyi halászlé receptek
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?