FÜLES

Hátborzongató: Johnny Depp a felesége kutyáit is kínozta

Újabb nap, újabb sokkoló történetek a bíróságon magát védeni próbáló Johnny Depp-ről. Ezúttal az állatokkal való kegyetlen viszonyára derült fényt.
  • Szerző: The_M

Akárhogy is fog végződni Johnny Depp és a The Sun című brit napilap pere, a színész egész biztosan megbánja majd egy ponton, hogy a bíróságon akart megküzdeni az újsággal.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Minden egyes tárgyalási napon durvábbnál durvább dolgok derülnek ki Depp-ről, aki a történeteket be is ismeri, maximum próbál finomítani rajtuk. A részeges őrjöngéseit már videókkal bizonyította az ellenfél ügyvédje, majd előkerültek azok a történetek, melyek Johnny állatkínzásairól szólnak.

Fotó: Northfoto

A színész bódult állapotban gyakran kegyetlenkedett exneje, Amber Heard házi kedvenceivel. Egyiket kilógatta egy száguldó autó ablakából, miközben vonyító farkast utánzott. Egy másikat be akart tenni a mikróba, hogy „kisebbre süljön, mert túl sok helyet foglal”. A legrosszabbul a Boo nevű blöki járt, ami nagyjából 28 grammnyi marihuánát evett meg, mert Johnny leejtette a drogcsomagját a földre. Ez az ügyvéd szerint egy aktív füves havi adagjának felel meg, és az állat akár komoly károsodásokat is szenvedhetett volna.

Depp mindegyik sztorit igaznak nevezte, de szerinte nem kínozni akarta az ebeket, és egyiknek se lett semmi baja.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?