FÜLES

Jobb, ha nyitott szemmel jársz Budapesten! Itt csípheted el a világhírű színésznőt

Bármikor összefuthatsz egy világsztárral a fővárosban! Most kiderült, hol szokott a leggyakrabban megfordulni Jamie Lee Curtis.
  • Szerző: Ripost

Budapestet ellepték a világsztárok, és ha nyitott szemmel jársz, bizony könnyen össze is futhatsz velük. Oscar Isaac és Ethan Hawke például többször barangolt már a Margit-szigeten, most pedig az is kiderült, hogy Jamie Lee Curtis hol sétálgat szívesen a fővárosban.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A világhírű színésznő a Borderlands videójáték-sorozat filmadaptációját készíti Magyarországon, látogatása pedig azért is különleges, mert apai nagyszülei, Schwartz Manó és Klein Ilona ugyanis magyarországi zsidó emigránsok voltak. És, hogy hol futhatsz össze Jamie-vel? Máris eláruljuk!

Jamie Lee Curtis imádja Budapestet
Fotó: Northfoto

„Nagyon kedves és közvetlen a színésznő! Nagyon élvezi, hogy Magyarországon forgathat, mivel családi kötődése is van, s ezt mindig szívesen meg is említi a stábban. Budapestet lenyűgözőnek tartja, szívesen sétál a Duna-parton, gyalog szokott elindulni a szállodából a Lánchídtól. Szinte az első dolga volt felkeresni a Cipők emlékművet a Margit híd felé tartva” – árulta el a Vasárnapi Blikknek egy filmes berkekhez közeli informátor.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?