FÜLES

Helyszíni fotó a magyar énekes balesetéről, megszólalt a szemtanú

A rendőrség büntetőeljárást indított az ügyben.
  • Szerző: Doris

Kiderült, az ismert énekes és dalszerző, Lovasi András volt az, aki szerda délután dzsipjével belerohant egy rendőrautóba a Dózsa György úton. A rendőrség büntetőeljárást indított az ügyben.

A rendőrség szerda délután közölte, hogy súlyos baleset történt Erzsébetvárosban, a Dózsa György út és a Damjanich utca kereszteződésben. Egy terepjáró ütközött össze egy rendőrautóval, majd egy harmadik kocsi is beléjük rohant. A karambolban két rendőr is megsérült, őket úgy kellett kivágni az összetört szolgálati járműből. A %RIPOST% megtudta: A Kispál és a Borz egykori énekese és dalszerzője, a Kossuth-díjas Lovasi András vezette azt a szürke színű Volvo terepjárót, ami a szemtanúk elmondása szerint áthajtott a piroson és belerongyolt a rendőrautóba.

„Épp munkából tartottam hazafelé, amikor megláttam, hogy helyszínelnek a Dózsa György úton. Közelebb merészkedtem, akkor döbbentem rá, hogy az ismert énekes, Lovasi András áll az összetört terepjáró mellett, ami bizony szépen belerohanhatott a rendőrautóba! Már a mentők is a helyszínen voltak. Lovasit elég tanácstalannak láttam, látszott rajta, hogy nagyon ideges volt, fel és alá rohangált a roncsok között. A bámészkodók között többen is arról beszéltek, hogy a terepjáró állítólag a piroson hajtott át, ezért történt a csúnya baleset” – mondta lapunknak egy szemtanú, aki fotókat is készített a balesetről, és a szürke kabátban ácsorgó zenészről.

Megkerestük a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóosztályát is, ahonnan megtudtuk: a baleset körülményeit büntetőeljárás keretében vizsgálják.

A többi helyszíni fotót és az Országos Mentőszolgálat nyilatkozatát megtalálod a %% pénteki lapszámában!

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Így lesz tökéletes a linzertészta
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?