FÜLES

Hazavitte táncpartnerét Mexikóba Gabriela Spanic

Együtt karácsonyozik Gabriela Spanic és táncpartnere. Vajon egy párt alkotnak?
  • Szerző: Ripost

A Paula és Paulina sztárja, Gabriela Spanic a nyár végén a legnagyobb titokban érkezett hazánkba, hogy megkezdje a TV2 táncos műsorára való felkészülést. A 47 éves színésznőnek olyan párra volt szüksége, akivel az anyanyelvén, spanyolul tud kommunikálni, mivel angolul nem beszél jól. Így esett a választás a Nagyváradon élő magyar ajkú, de spanyolul is tökéletesen beszélő Andrei Mangrára.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Bors / Knap Zoltán

A 29 éves, egyedülálló táncos és a latin díva az első pillanattól kezdve megtalálta a közös hangot, és a napi több órás próbák során egyre közelebb kerültek egymáshoz. Sőt, Andrei volt a vigasza Gabynak, amikor elvesztette az édesanyját, és ő lett az a férfi, aki előhozta a táncosnőt a színésznőből. Alighanem érthető, hogy a nézők rögtön elkezdtek találgatni: vajon egy párt alkotnak?

Annyi bizonyos: nagy utat jártak be együtt, így nem csoda, hogy kapcsolatuk elmélyült, és úgy döntöttek, hogy a karácsonyt is együtt töltik Gaby otthonában. Azaz a héten nem csak a Dancing With the Stars sztárvendége hagyta el Magyarországot, de alighanem táncpartnere is a gépen volt, vagy legalábbis hamarosan ő is repülőre ül.

A közös ünnepről a Telenovella magazinban mesélt a színésznő és a táncos.

2020/51-52: Poszteren: Gaby Spanic és Andrei Mangra, Nagy Alexandra, Ebru Sahin és Akin Akinözü, Can Yaman

Közzétette: Telenovella2020. december 15., kedd

És ezeket olvastad már?