FÜLES

Harryék naponta egy autó árát költik testőrre

Mégsem Angelina Jolie testőrét bérelték fel, inkább a legdrágábbal állapodtak meg.
  • Szerző: The_M

A napokban Károly herceg beleegyezett, hogy határozatlan ideig ő állja a sussexi hercegi család védelmének költségeit. Harry és Meghan pedig az apubank támogatásának tudatában azonnal meg is állapodott egy védelmi céggel, méghozzá a legdrágábbal.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Northfoto

A Los Angeles-i GDBA ügyfelei között megtalálható a világ leggazdagabb embere, Jeff Bezos, Tom Hanks, illetve Meghan barátnője, Oprah Winfrey is. A cég vezetője Amerika legismertebb testőre, Gavin de Becker, akinek egyetlen sötét folt van az önéletrajzában: Ronald Reagan biztonsági főnöke is ő volt, amikor az elnök ellen merényletet követtek el. Bár nem Becker hibája volt a gyilkossági kísérlet, az eset miatt tökéletesre fejlesztette a módszert, amivel az ügyfeleket óvják az emberei.

Mindennek el is kéri az árát, hiszen napi 2,7 millió forintnak megfelelő dollárba kerül a szolgáltatás. Ennyi pénzért naponta vehetne a hercegi pár elég jó állapotban lévő használt autót. Azt nem tudni, hogy folyamatosan a luxustestőrök vigyáznak-e majd Harryre, Meghanra és Archie-ra, vagy csak akkor, ha kimozdulnak otthonról. A Tyler Perry filmes mogultól bérelt villához ugyanis járnak biztonsági őrök is, akik napi 24 órában járőröznek a birtokon.

És ezeket olvastad már?