FÜLES

Gyászol Oszvald Marika: belehalt a koronavírusba az egyik szerette

Borzalmas tragédiáról beszélt a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő. Nemrég ünnepelte születésnapját a legenda, de nem lehet felhőtlen a boldogsága.
  • Szerző: Ripost

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő már a második vakcináját is megkapta.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A napokban születésnapját ünneplő Oszvald Marika egy szerettét is elvesztette a koronavírus miatt, így nem érti, hogy lehet még olyan ember, aki vírustagadó.

Oszvald Marika kiállt a vírustagadók ellen
Fotó: Metropol

„Sajnos nálunk a családban volt egy szörnyű tragédia a vírus miatt, így aztán tudom, mennyire fontos az, hogy mindenki megkapja a vakcinát. Nálunk ez nem is volt kérdés egy pillanatig sem, hogy beoltatjuk-e magunkat. Őszinte leszek! Szerintem kötelezővé kellene tenni ezt a védőoltást, túl nagy a szabadság ezen a téren! Sajnos naponta hallom, hogy vannak, akik még mindig tiltakoznak az oltás ellen” – vélekedett Marika a Metropolnak.

A Budapesti Operettszínház művész nagyon örül, hogy már védett a járvány ellen. Sőt saját bevallása szerint minél többen regisztrálnak, annál gyorsabban térhetünk vissza a régi életünkhöz. Hiányzik számára a színpad, és a rajongók, illetve már a rokonaival is szívesen találkozna.

„Ez hatalmas felelőtlenség a részünkről, hiszen nem csak magunkat sodorjuk így veszélybe, de más embereket is” – tette hozzá Oszvald Marika.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?