FÜLES

„Folyamatos aggódás az életem” – legjobb barátjáról mesélt a magyar színész

Gömöri András Máté élete teljesen megváltozott, mióta Jumper is a családjuk részévé vált. Ám nem csak ő van ezzel így...
  • Szerző: Ripost

Borisz megváltoztatta Molnár Andi életét, Jumper legalább olyan makacs, mint a gazdája, Gömöri András Máté, Weisz Fanni arcára pedig folyamatosan mosolyt csal Szőlőke. Cikkünk apropója pedig, hogy idén újra megrendezték az egyik legcukibb gálát, a Kutyával a vörös szőnyegent. Megmérkőztek emberek és ebek a legstílusosabb, legsportosabb, legcukibb, valamint legmenőbb örökbefogadott kutya-gazdi páros címéért. Hírességek is felvonultak kutyáikkal, akik, mint az az elbeszélésekből kiderült, tényleg jó barátaik és harcostársaik egyben.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Molnár Andi és Boris

Molnár Andi és Boris
Fotó: Vágó Bence

„Egyke gyerekként a kutya kicsit szőrös testvér szerepet is betöltött, néha vele osztottam meg a bánatomat” – mondta Molnár Andrea, aki legutóbb kislányként volt vizslatulajdonos, majd másfél évvel ezelőtt ismét belevágott a kalandba. Egyértelmű volt, hogy a választása ismét egy vizslára essen.

„Három éven keresztül készültünk arra, hogy egy kutyával bővítsük a családot. Boris sok szempontból megváltoztatta az életünket: több időt töltünk a természetben, kevesebbet dolgozunk, sőt még a párkapcsolatunkra is jó hatással volt. A férjemmel meg kellett tanulnunk röviden, egy irányba kommunikálnunk, hiszen a kutya az egyszerű utasításokat képes értelmezni. Az ebnevelésben nincs helye női túlkommunikálásnak” – mondta nevetve Molnár Andi.

Gömöri András Máté imádja négylábú barátját, Jumpert

Gömöri András Máté imádja négylábú barátját, Jumpert
Fotó: Facebook

A gála műsorvezetője Gömöri András Máté volt, aki egy zord külsejű, de aranyszívű kutya, Jumper gazdája.

„Folyamatos aggódás és alkalmazkodás az életem, mióta Jumper gazdája vagyok, de ennél édesebb terhet el sem tudok képzelni! Ő egy kék-fehér amerikai staffordhire terrier, mindig is ilyen kutyára vágytam. Az alomban Jumper volt a „falkavezér”, azonnal elkezdte rángatni a cipőfűzőmet, szerelem volt első látásra” – mesélte Gömöri András Máté színész-sportoló. A nem mindennapi páros sok költözésen és kalandon esett túl az együtt töltött évek alatt, a gazdi azt mondja, Jumper idegrendszeri stabilitása, nyugalma, családcentrikussága átsegítette mindkettőjüket a rázós helyzeteken.

„Sosem felejtem el, amikor a nevelt fiaim kisebbek voltak, és elaludtak Jumperen, az én folyton csaholó kutyám éberen figyelt, és történhetett körülötte bármi, sosem keltette fel a gyerekeket” – mesélte Gömöri András Máté, aki azt is elárulta: kutyája éppolyan makacs, akaratos, erős és karakán személyiség, mint ő maga, és ezzel felesége, Polyák Lilla rendszeresen viccelődik is.

Weisz Fanni és Szőlő

Weisz Fanni és Szőlő
Fotó: Facebook

Weisz Fanni gyakorlott ebtartó, minden kutyájával szoros volt eddig a kapcsolata.

„Előző kutyusom, Sziszi nem csupán a kedvencünk volt, hanem egy olyan családtag, aki sok esetben hallott helyettünk. Ha például csengettek, akkor odaszaladt hozzám vagy a bátyámhoz, ugrálni kezdett, futkosott az ajtó és közöttünk, így csalt minket a hang irányába” – mondta el a modell. Sziszi eltávozott az örök vadászmezőkre, Fanni mostani kutyája Szőlőke, a pomerániai törpespicc azonban minden nap mosolyt csal gazdája arcára. A modell egyedül akkor ijedt meg, amikor az apró kutya torkán akadt egy falat, amit gazdája tányérjáról csent el. Párja sietett a mohó jószág segítségére, kikapta a falatot és semmi baj nem történt.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?