FÜLES

Gáspár Virágra rátalált a boldogság: „Krisztián az első szerelem az életemben”

A fiatal most először mutatta meg a nyilvánosságnak szíve választottját. Barátságnak indult kapcsolatuk, de aztán elmélyült.
  • Szerző: Ripost

A Gáspár família legtöbb tagját jól ismerjük, Virág viszont eltűnt a szemünk elől. Hiába szokta meg a kamerákat, a folytonos szereplést, felnőve már nem vágyik a reflektorfénybe.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Emiatt komoly problémát jelentett számára, hogy őszinte barátokra találjon, akik önmagáért szeretik, és nem azért, mert ő Gáspár Győző lánya. A középiskolában sok csalódás érte, ráadásul az ismerkedés sem ment számára olyan egyszerűen, mint kortársainak. Szülei is féltve óvták, de bizonytalansága miatt, a fiúk sem mertek közeledni felé.

„Ő az első szerelem az életemben. Amikor először megláttam, úgy éreztem magam, mint egy filmben. Egy salgótarjáni diszkóban találkoztunk. Ő jött oda hozzám, beszélgetni kezdtünk, később több közös barátunk buliján összefutottunk. Aztán ismerősnek jelöltem a Facebookon, majd miután visszaigazolt, írt nekem, és megint beszélgetni kezdtünk. Igaz, az elején barátságnak indult a kapcsolatunk, de aztán elmélyült” – árulta el a Storynak Virág.

„Nagyon aranyos, kedves, jószívű fiú. Kifejezetten tetszik benne, hogy nem olyan, mint a többi környékbeli srác, akik felvágnak a kocsijukkal, és előadják magukat. Szeretem, hogy őszinte és nem kertel. Mióta Krisztián velem van, a szüleim is jobban megbíznak bennem. Már nincs is miért lázadnom ellenük” – tette hozzá teljes őszinteséggel.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?