FÜLES

Friss hírek a Buckingham-palotából: Így van most II. Erzsébet

Egyre többen aggódnak a brit uralkodóért a sajtóban megjelent túlzó hírek miatt. Azonban nincs akkora baj, mint sokan hiszik.
  • Szerző: The_M

Ahogy arról a is beszámolt, néhány napja egy éjszakát kórházban kellett töltenie II. Erzsébetnek, miután az orvosai szerint megfigyelésre volt szüksége. Majd a héten váratlanul lemondta a COP26 éghajlatváltozási csúcstalálkozón való személyes részvételét, mert pihenni szeretne. Ettől a két eseményből sok sajtóorgánum azonnal pánikhangulatot keltett, hogy komoly egészségügyi gondjai vannak a brit uralkodónak, és a családtagok, valamint a palotai személyzett minden percet zokogva töltenek összegörnyedve egy sarokban.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

II. Erzsébet kimerült, de jól van

II. Erzsébet kimerült, de jól van (Fotó: Northfoto)

A valóság azonban a legfrissebb Buckingham-palotából kiszivárgó információk szerint egészen más. II. Erzsébet 95 esztendős, így nem olyan energikus, mint korábban volt, és érthetően nem akart hosszú órákat utazni a csúcstalálkozóra. Videotelefonon viszont bejelentkezik majd. Ahogy a windsori kastélyból a héten is tette más rendezvények kapcsán.

Az informátor szerint a királynő jó hangulatban van, és az egészségével sincs nagy baj. Sokat pihen, mert komolyan veszi az orvosok utasítását. Így lemondott az esti gin tonicjáról, valamint a kutyáival való hosszú sétákról a kertben. De minden nap együtt ebédel vagy vacsorázik a család valamelyik tagjával, és amikor senki nem ér rá, akkor a gyermekei egykori dadája, Mabel Anderson van vele. Együtt tévéznek és sokat beszélgetnek.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?