FÜLES

Elképesztő végletek: így hatott a karantén a hírességekre

Hevesi Kriszta szexuálpszichológus jóslatai beváltak a hazai sztárokkal kapcsolatban.
  • Szerző: Ripost

Szakértő a munkájában Hevesi Kriszta, aki már hónapokkal előre megmondta, hogyan fog hatni a karantén egyes hazai hírességek párkapcsolatára. Ráadásul sorra igazolódtak be a sejtelmei.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az ország legnépszerűbb szexuálpszichológusa ugyanis a koronavírus harmadik hulláma alatt árulta el a Metropolnak, hogy a járvány bizony komolyan meg fogja viselni a sztár- és civil párok életét is.

20191004
Dr. Hevesi Krisztina szexuálpszichológus
Szombathely
Horváth Balázs, HB, Vas Népe

Meglátása szerint a bezártság a kapcsolatokra nézve a végletekben fog megmutatkozni, mint a szakítás, a babavárás vagy az eljegyzés. A szexológusnak igaza lett, ugyanis az utóbbi hetekben tényleg a végleteket élték meg a hazai hírességek a magánéletükben.

Gyurta Dániel világbajnok úszó eljegyezte fiatal szerelmét, Iszak Esztert. A népszerű énekes, Dobrády Ákos hatalmas boldogsággal közölte, hogy megszületett első gyermeke. Hasonló örömök érték Hódi Pamelát és férjét, Tóth Bencét, akiknek megszületett a kislányuk. Berki Krisztián és Mazsi bejelentették közös gyermekük érkezését.

A Jászai-díjas színész-rendezőnek, Szente Vajknak a közelmúltban lett vége a kapcsolatának a fiatal táncművésszel.

A TV2 Exatlon című műsorának jóképű sportolója az ügyességi reality után élete legnagyobb kalandjába vágott bele; a műsor vége után azonnal feleségül vette barátnőjét, Adrit. Ám nem mindenkinek volt ekkora szerencséje az Exatlon szereplői közül: a győztes Gréti a hazaérkezés után bejelentette, párjával külön utakon folytatják tovább az életüket.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?