FÜLES

Édesapja miatt vállalta a karantént Balázs Andi

A népszerű színésznő komolyan veszi a szabályokat.
  • Szerző: RIPOST

Balázs Andi több, mint egy hete önkéntes karanténban van, hogy meggyőződjön arról, biztosan nem fertőződött-e meg, illetve nem hordozza a koronavírust. A népszerű színésznő ugyanis nem csak a saját egészségéért aggódik, hanem édesapjáért is, hiszen szeretne hozzá hazautazni vidékre, hogy gondját viselhesse ebben az időszakban.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Life TV

Szeretnék hazamenni vidékre édesapámhoz, akinek sajnos rossz az egészségi állapota. Először magamat szeretném biztosítani arról, hogy nincs semmiféle problémám, tehát nyugodtan elmehetek hozzá. Éppen ezért már több, mint egy hete önkéntes karanténban vagyok” – kezdte a -nak Andi.

A népszerű színésznő próbálja a pozitív oldalát nézni a kialakult helyzetnek, házimunkával foglalja le magát, franciául tanul és az interneten keresztül tartja a kapcsolatot a barátaival. Bevásárolni is csak az óvintézkedések szigorú betartása mellett megy el a párja, Gábor, és a hazahozott élelmiszerek nagy része is fertőtlenítésen esik át.

„Folyamatosan szellőztetünk, vásárlás után pedig mindent fertőtlenítünk. Például, ha veszünk vizet, akkor a palackokat is megtörölgetjük. Szerintem ebben az időszakban kiemelten fontos a megelőzés. Emellett pedig mindenkinek azt tudom tanácsolni, hogy maradjon otthon és fogadja meg a szakemberek tanácsát!” – fogalmazott Andi.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?