Létrehozva: 2019.10.25.

Drogbotrányba keveredett Cicciolina fia, ezt találták a lakásán

A magyar pornódíva biztos Ludwig ártatlanságában!

Foghatja a fejét Cicciolina és Jeff Koons fia, Ludwig Koons! A 27 éves fiút néhány nappal ezelőtt kábítószer-birtoklás miatt kapták el a rendőrök. Az egykori magyar pornódíva a Ripost-nak adott exkluzív interjújában kijelentette: biztos fia ártatlanságában és mélységesen fel van háborodva, azt hitte, menten elájul, amikor a rendőrök a szeme láttára forgatták fel a lakását!

Fotó: Facebook

Az anyagi nehézségek és a nevével történő folyamatos visszaélések után Cicciolinának most fia miatt vannak álmatlan éjszakái. Néhány napja ugyanis kiderült, hogy a 27 éves fiút Rómában elkapták kábítószer-birtoklás miatt. Ludwig most annak örülhet, hogy szabadlábon védekezhet. De hogy is történhetett mindez? Nos, a szövevényes ügy múlt hét csütörtökön kezdődött. Ludwig épp egy bárban lazított, ahová néhány percre Cicciolina is beugrott, majd távozott. Meglepetten vette észre, hogy a fia kisvártatva utána száguldott egy robogóval, a nyomában két civil ruhás rendőrrel!

„Kiderült, hogy a két rendőr már a bárban kiszemelte magának Ludwigot. Az utcán igazoltatták, majd szabályosan kicsavarták a kezéből a lakáskulcsot. Bár nem volt semmilyen házkutatási parancsuk, mégis a házam felé vették az irányt. Azt hittem, menten elájulok” – kezdte a Ripost-nak Husika, aki máig fel van háborodva a történteken.

Cicciolina biztos fia ártatlanságában
Fotó: Ripost

Ekkor jött csak az igazi fordulat! A házban ugyanis egy gramm heroint, két kiló marihuánát és három afrikai férfit találtak, akik a házkutatás idején békésen aludtak. A két kiló marihuána egyébként épp az egyik srác bőröndjéből került elő.

„A fiam nagyon fontosnak tartja, hogy segítsen az embertársain. Egy bárban találkozott egy nehéz sorsú, afrikai sráccal, és úgy döntött, hogy egy időre befogadja. Itt hibázott, de természetesen nem tudhatta, hogy a fiú drogot rejteget és társai is vannak. A rendőrök teljesen felforgatták a lakást, mindent széttúrtak, borzalmas, hogy mit műveltek. Legalább két hét lesz, amire rendet teszek. Én mondtam a zsaruknak, hogy a fiam nem Al Capone, de csak nevettek rajtam” – bosszankodott Cicciolina.

Az afrikai fiúkat azonnal letartóztatták, a magyar pornódíva szerint az sem kizárt, hogy már börtönben vannak. Cicciolina kétségbeesésében először Ludwig Amerikában élő apjának, a képzőművész Jeff Koons-nak üzent, ám a férfit nem hatották meg a történtek. Válaszra sem méltatta volt feleségét.

„Felháborítónak tartom, hogy a milliárdos Jeff Koons magasról tesz a fiára. Ludwig a közös gyerekünk, nem csak az enyém! A volt férjem korábban össze vissza ígérgetett, azt mondta, állást szerez Ludwignak Amerikában, de ebből persze semmi sem valósult meg” – méltatlankodott a pornódíva.

Luca Di Carlo ügyvéd szerint Husika fiának semmi köze a házban talált drogokhoz, az pedig, hogy befogadta az afrikai fiúkat, kifejezetten szép és nemes gesztus volt.

Luca Di Carlo, Ludwig ügyvédje
Fotó: Facebook

„Biztos vagyok Ludwig ártatlanságában, az ellene felhozott vádak mind hamisak. Valóban semmit nem tudott az otthonában talált drogokról. Az pedig, hogy befogadta a fiúkat, egy különösen szép és nemes gesztus” – mondta a Ripost-nak Di Carlo. A jogi szakember szerint nem kérdés, hogy Ludwigot fel fogják menteni az ügyben.

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Itt vannak a legújabb kormányzati bejelentések - ÉLŐ

origo.hu

Itt a nem várt fordulat, egyáltalán nem azt kapják Amerikától az ukránok, mint amire számítottak

metropol.hu

Gulácsi-mágiát csodál a Bundesliga: új becenevet kapott a magyar válogatott sztárja

mindmegette.hu

5 egyszerű amerikai csokis keksz, aminek nem lehet ellenállni

origo.hu

Elképesztő dolgot követelt a feleségétől a TV2 egyik sztárja

mindmegette.hu

Félreértette a pincér a nő rendelését, volt is meglepetés, amikor megérkezett az étel

ripost.hu

„Nem akarom túlnőni Lacit” – Lukács Laci miatt nem akarta vállalni a Kincsvadászokat a Tankcsapda dobosa

ripost.hu

6 éves lett Lajos herceg: mindenki csalódott Katalinék döntése miatt

ripost.hu

Megható vallomást tett gyermeke édesanyjáról Curtis

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

FÜLES

Aggódnak a rajongók, eltűnt Vámos Erika

FÜLES

Megható vallomást tett gyermeke édesanyjáról Curtis

FÜLES

Fekete bombázóval az oldalán látták Schmuck Andort

FÜLES

Hihetetlen, így reagált a delfin, amikor Kozso dalra fakadt

FÜLES

Fontos bejelentést tett Csuti, fotóval mutatta meg

FÜLES

"A lényeg az: Győzike mindig van, volt, lesz" - Kiderült, mi várható az új Győzike show-ban

FÜLES

Még mindig eladó Zámbó Jimmy csepeli villája, komoly döntést hozott a család

FÜLES

Elképesztő örömhírt jelentett be Szabó Zsófi