FÜLES

Drágább házat keres Amerikában Vajna Tímea, mint amiben Andyvel élt

Fokozatosan építi fel a amerikai életét Tímea. Már új otthonát is elkezdte megkeresni, de kutyusát is szívesen tudná már maga mellett.
  • Szerző: Ripost

Vajna Tímea rengeteget utazgat az Egyesült Államokon belül is, hiszen legutóbb Hawaii-n és Aspenben is járt és éli az örökösnők csillogó életét, ám egy közeli ismerőse a Story magazinnak elárulta: Timi nehéz időszakon van túl, jelenleg pedig házat keres Amerikában, ráadásul drágábbat, mint amiben Andy Vajnával élt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Sokáig depressziós volt Andy halálát követően, de ráébredt, hogy egy élete van, muszáj továbblépnie. Próbálja jól érezni magát, és élvezni az életet, ezért is utazgat folyamatosan. Hawaii igazi fellélegzés volt számára, az éttermek és a szállodák nyitva voltak, végre nem kellett a vírustól tartania, és maszkot hordania” – mondta egy közeli ismerőse.

Fotó: Ripost/ Markovics Gábor

Az egyik legközelebbi bizalmasa Novák Heni, aki ingatlanosként dolgozik. Ő keres neki házat, de egyelőre nem találtak megfelelt.

„Timi elvárásai magasak, fontos számára, hogy olyan legyen, ahol az egész családja elfér, beleértve a kutyáját, akit szeretne már kiutaztatni Amerikába. Tudomásom szerint drágább házakat nézeget, mint amilyenben Andyvel éltek” – idézi Timi barátját a hetilap.

(Bors)

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?