FÜLES

Diana hercegné jósnője elárulta, mit gondol Harry és Meghan kapcsolatáról

Nemrég olyan pletykák kaptak szárnyra, hogy már nem sokáig lehet együtt Meghan és Harry herceg. Ám a médium egészen máshogy látja a jövőjüket.
  • Szerző: Ripost

Sokan vitatják, hogy Harry herceg és Meghan Markle házassága tartós maradhat. Ám már a kapcsolatuk elején sem jósoltak nagy jövőt nekik, erre azonban sikeresen rácáfoltak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A találgatások közepette megszólalt Diana hercegnő egykori jósnője, hogy elmondja a véleményét a Sussexi hercegi párról.

Harry és Meghan dühítenék Dianát

Fotó: Northfoto

A híres médium, Sally Morgan azt állítja, hogy szoros kapcsolatban állt Harry herceg édesanyjával, és ismerte a húgát, Lady Sarah McCorquodale-t is. Elmondása szerint több mint négy éven át szinte naponta beszélt Dianával, és nagyra értékeli az időt, amit a hercegnővel tölthetett.

A 69 éves nő pénteken az ausztrál 7-es csatorna The Morning Show című műsorában tűnt fel. A médium szerint Harry és Meghan kilátásai és házasságuk jövője nagyon pozitívnak tűnik – írja a Daily Star.

„Látom hogy nagy a szerelem a házasságukban. Tudom, hogy sokan máshogy vélekednek, de szerintem tartós lesz a kapcsolatuk” – jelentette ki, majd az is elárulta, miért ilyen biztos a megérzésében.

Sally Morgan úgy véli, a hosszú házasság kulcsa az lesz, hogy Meghan átveszi az irányítást a kapcsolatban és szigorú szabályokat fog megszabni.

„Ez be fog következni, és szerintem semmi kétség nem fér hozzá, hogy minden úgy lesz, ahogy ő akarja” – tette hozzá a látnok.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?