FÜLES

Óriási fordulat: gyanúsítottként hallgatták ki Curtis feleségét

A rapper és Krisztike decemberben szenvedtek balesetet Újpesten.
  • Szerző: RIPOST

Gyanúsítottként hallgatta ki a rendőrség Curtis feleségét, Széki Krisztinát! A pár még decemberben szenvedett balesetet, mikor Újpesten a rapper fekete BMW-jével karamboloztak. Curtisék a Pázmány Péter utcán jöhettek és a Dugonics utca irányába haladtak, vagyis nekik kellett volna megállniuk a Szerencs utcai stoptáblánál. Az információk és a szemtanúk szerint a kocsit a rapper kedvese vezette.

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

A megkereste az üggyel kapcsolatban a rendőrséget, akik kérdésünkre válaszolva megerősítették, hogy a BMW-t vezető nőt gyanúsítottként hallgatták ki, jogosítványát pedig bevonták ittas vezetés gyanúja miatt.

„Megkeresésével kapcsolatosan tájékoztatjuk, hogy az Ön által említett ügyben a BRFK büntetőeljárást indított ittas állapotban elkövetett járművezetés vétségének megalapozott gyanúja miatt. A baleset után a rendőrök a BMW sofőrjét mintavételre előállították és vezetői engedélyét bevonták. Továbbá tájékoztatjuk, hogy a nyomozás folyamatban van, amelyben az autót vezető nőt a mai napon 2019. szeptember 10-én gyanúsítottként hallgatták ki” – közölte a rendőrség a megkeresésünkre.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?