FÜLES

Curtis vallomása: „Sajnos ilyen vagyok”

A rapper exkluzív interjút adott a Tények Plusznak. Arról beszélt, miért tűnt el szó nélkül és maradt távolt a vasárnapi Sztárban sztár című műsortól.
  • Szerző: Ripost

A TV2 az utolsó pillanatig várta vasárnap este Curtist, a rapper azonban nem érkezett meg a Sztárban Sztár stúdiójába. Tilla így kénytelen volt bejelenteni, hogy Curtis nem folytathatja a versenyt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A rapper csak másnap adott választ közösségi oldalán távollétének okára. Mint kiderült egyszerűen azért nem ment el a vasárnapi Sztárban Sztárra, mert a mindenszentek és édesapjának hiánya teljesen kikészítette. Egyfajta kárpótlásként pedig a Tények Plusz műsorában adott egy exkluzív interjút a történtekkel kapcsolatban.

„Nekem ezek a hétvégék nagyon nehezen telnek, amióta nincsen édesapám, ráadásul most még pluszba a családom sincs velem. Nem tudtam volna szórakoztatni a népet, úgy éreztem, hogy jobb lesz, hogyha távol maradok. Nyilvánvalóan szólhattam volna azért itt egy-két embernek, de sajnos én ilyen vagyok évek óta, hogy inkább magamban lejátszom ezeket a harcokat” – mondta az interjú során Széki Attila, aki egy nagyon kemény évet tudhat a háta mögött.

„Hát elég nehéz évem volt, ugye szétmentünk a Krisztivel, a családdal, nem vagyok velük, igaz minden nap találkozom velük, ha tudok... Mondom, igazából, hogy ha nincsenek ezek a behatások, akkor is minden évben ez történik ezeken az ünnepeken.”

A rapper arra a kérdésre, hogy miért nem vette fel a telefonokat és miért nem reagált a műsor készítőinek csak szűkszavúan válaszolt. Azt mondta, nem bánta meg hogy nem ment el a műsorba, azt azonban belátta, hogy kezelhette volna jobban is a helyzetet, és jelezhette volna a műsor készítőinek, hogy ne számítsanak rá. A rajongói azonban nem hagyták szó nélkül a kimaradását, ugyanis egyből drogproblémákra gyanakodtak.

„Ennyi erővel bárkire bármit rá lehet húzni. Hogyha vannak velem buliban és látják, hogy én fogyasztom ezt a szert ugyanúgy, akkor oké, de az, hogy vádaskodunk és ráhúzunk valakire egy olyan inget, amit hordott éppen, az nem biztos, hogy úgy van már” – magyarázta Curtis, aki egyértelmű választ adott a riporter kérdésére, hogy akkor igazak-e a vádak:

„Nem.”

Végül pedig az is kiderült, bár versenyzőként nem vesz részt többet a műsorban, egy extra produkcióval készül majd.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?