FÜLES

„Csak fogja be Meghan a száját” – újabb botrány a palotában, a királynő ezt már nem tűri tovább

Meghan Markle miatt ismét feszült a helyzet a palotában.
  • Szerző: Ripost

Meghan Markle miatt ismét elég feszült a helyzet a palotában. Ha Harry herceg felesége ismét a nyilvánosság előtt kritizálja majd Donald Trumpot, annak végzetes következményei lesznek rájuk nézve.

A királyi szakértő ugyanis elmondta, a brit királyi család pártatlan és sosem kommentálja az amerikai eseményeket. Azonban ha Harry vagy a felesége megszólalna az ügyben, Erzsébet királynő kénytelen lenne kitagadni őket a királyi családból. Végleg és visszavonhatatlanul.

Fotó: AFP

Már az is hatalmas port kavart, hogy Harry és Meghan egy videóban buzdította arra az amerikaiakat novemberben, menjenek el választani. Ha most Meghan a Trump vereségét követő felfordulást és a Capitolium elfoglalását kommentálná, azzal végképp elvágná a köteléket Harry és a családja között.

„Ha Meghan fel akarja használni a mostani helyzetet, hogy elindítsa a politikai pályáját és az amerikai eseményekről beszélne, a királynő rá lenne kényszerítve, hogy még inkább száműzze Harryt a családból. Ki kellene, hogy tagadja a herceget” – vélte Howard Hodgson.

„Csak fogja be Meghan a száját. Ez most a britek kérése. Reméljük, nem áldozza fel Harryt a saját érdekei miatt. Ha valóban úgy szereti Harryt, mint ahogy mutatja, vagy amennyire a herceg szereti őt, akkor talán visszafogja magát. De szerintem nem fogja – fűzte hozzá.

És ezeket olvastad már?