FÜLES

Cipő húga még mindig képtelen hallgatni testvére énekét

A Republic frontembere anyák napján lett volna 55 éves. Édesanyja és húga, Marica a mai napig képtelen feldolgozni az énekes hirtelen elvesztését.
  • Szerző: Ripost

Csendben, kettesben, a sírnál emlékezett meg Bódi Lászlóról, azaz Cipőről édesanyja, és testvére, Marica vasárnap, az énekes 55. születésnapján. „Az az érzés, hogy ő már nincs, megszokhatatlan, feldolgozhatatlan” – mondta a Blikknek testvére, hozzátéve, hogy édesanyjuk még nehezebben viseli az énekes korai halálát. „Elképzelhetetlen, milyen érzés lehet neki a születésnapja, ami ráadásul egybeesett idén az anyák napjával – nyilatkozta Marica, aki azt is elárulta, hogy a mai napig képtelen hallgatni testvére énekét.

Fotó: MTI

„Mindig is szerettem a zenéit, de a tragédia után eltávolodtam tőle. Nemrég a testvérem egyik barátja átküldött egy felvételt, amin László Attila énekelte Cipő egyik dalát. Gyönyörű volt. Így képes vagyok meghallgatni az általa szerzett dalokat, ám az ő előadásában még nem. Ha valahol megszólal a hangja, elmosolyodom, de magamtól nem keresem elő a felvételeket. Ahhoz még nincs erőm – nyilatkozta Marica a Blikknek.

És ezeket olvastad már?