Létrehozva: 2021.08.24.

Egyre nagyobb a balhé, durva részletek ByeAlex bánki botrányáról

Óriási csalódást okozott ByeAlex, amiért minden előzetes bejelentés nélkül faképnél hagyta a közönségét. A hab a tortán, hogy mindezért még pénzt is kapott.

Hatalmas tömeg gyűlt össze augusztus 21-én a Bánki-tó partjánál. A kikapcsolódásra vágyó emberek azzal a céllal indultak el otthonról, hogy idilli környezetben töltsék a szombat estét, miközben kiváló hazai előadók dalait hallgatják. A fellépők között ByeAlex zenekara is helyet kapott, akik mindenki legnagyobb örömére már jóval a kezdés előtt megjelentek a helyszínen.

Fotó: Facebook

Az est fénypontjaként beharangozott énekes koncertjét azonban hiába várták. Az eredeti kezdési időpont után 15 perccel ByeAlex úgy döntött, hogy mégsem áll színpadra.

Fotó: Ladóczki Balázs/Nógrád Megyei Hírlap

Az énekes a közösségi oldalán több bejegyzésben is megpróbálta elmagyarázni az okokat.

„Akkor most reagálok utoljára a legutóbbi posztom kapcsán, hiszen többen itt azt hiszik, hogy eddig azért nem tettem, mert f*sok valamitől. Mitől kellene? Én teljesen őszintén és elnézést kérve megfogalmaztam, hogy igazából a szervezőbrigád, akik az esemény hivatalos oldalán keresztül gusztustalanul uszítják ellenem az embereket, nem tettek eleget egy rakás pontnak, ami a szerződésünkben ott állt benne sorban!” – jelentette ki.

Fotó: Bors

A közönség máig értetlenül áll a történtek előtt, hiszen ezt megelőzően több előadó is fellépett a látványos víziszínpadon és senkinek sem volt kifogása a körülmények, a fény- és hangtechnikát illetően. Ráadásul a ByeAlex helyett fellépő zenekar elégedett volt a körülményekkel.

Alex mégis technikai okokra hivatkozva gyakorlatilag cserben hagyta a rajongóit. A jelenlévők beszámolói szerint a zenész letakartatta a helyszínen a muskátlikat, mert nem lehetnek virágok a színpadon. Állítólag abba is belekötött, hogy a nézőtéren sokan ültek, pedig állniuk kellett volna. Úgy tudjuk, amiatt is kifogást emelt, hogy a színpad oldalról nem volt elfüggönyözve, látszottak a Bánki-tó fényei és „nem érvényesültek volna a színpadi fények”.

Alex szerint a szervezők több ponton is elmulasztották teljesíteni a szerződésben foglaltakat, ám sokan úgy vélik, ez még nem jogosítja fel az énekest, hogy szó nélkül faképnél hagyja a közönségét, ugyanis a jelenlévők elmondása alapján mindenféle magyarázat nélkül távozott a helyszínről. Több kérdés is felmerül a piszkos anyagiakat illetően. Mindezek után vajon a szervezőknek kötelessége-e kifizetni a szerződésben meghatározott összeget? Netán Alexet és bandáját kötelezhetik arra, hogy kártérítést fizessen, amiért mindenkinek kellemetlen pillanatokat okozott?

A Bors megkereste Bánk polgármesterét, akitől megtudták: természetesen eleget tettek az Alexékkel kötött szerződésben foglaltaknak.

„A fellépési díj 50%-át előlegként kifizettük ByeAlexnek” – jelentette ki a Torma Andrea, akitől arra már nem kapott konkrét választ a lap, hogy az énekesnek kell-e kártérítést fizetnie.

„Nekünk nyilván vannak szerződéses kötelezettségeink, amelyeknek meg kell felelnünk és számunkra fontos, hogy a településünk, Bánk hiteles maradjon és kiszámítható partneri viszonyban legyünk minden előadóval” – tette hozzá.

ByeAlexet is szerettük volna megkérdezni a történtekről és arról, hogy vajon mire számít ezek után, azonban az énekes kijelentette, hogy már nem szeretne ezzel az üggyel foglalkozni, és egyébként is rohannia kell. Nem igazán értettük a nagy sietség okát, hiszen néhány napig nem lesz fellépése.

A legközelebbi koncertek időpontjai már láthatóak ByeAlex közösségi oldalán, azonban a hozzászólásokból egyértelműen kiderül, hogy az énekes sok rajongója bizalmát elvesztette és kétszer is meggondolják, hogy elmenjenek-e a fellépéseire.

Ez is érdekelhet

origo.hu

A Manchester United szerződést adott Jürgen Kloppnak

origo.hu

Kiderült, hogy mikor térhet vissza az Uber Budapestre

borsonline.hu

Házasság első látásra: egyetlen páros döntött az együtt maradás mellett

ripost.hu

Váratlan fordulat Dárdaiéknál, óriási bejelentést tett a Hertha

vg.hu

A cégek kényszerértékesítéséről kérdezte Svájc elnöke Orbán Viktort Budapesten

origo.hu

Véres orosz megtorlás indul Ukrajnában

mindmegette.hu

Itt a Lidl nagy dobása: ilyen még nem volt egyik hazai boltban sem!

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Meglepő döntést hozott Kis Grófo testvére a szolnoki luxusházzal kapcsolatban

magyarnemzet.hu

Orbán Viktor tudhat valamit, már Puzsér is a tenyeréből eszik

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

FÜLES

Fekete bombázóval az oldalán látták Schmuck Andort

FÜLES

Hihetetlen, így reagált a delfin, amikor Kozso dalra fakadt

FÜLES

Külföldön folytathatja a Fekete Vonat sztárja

FÜLES

Friss hírek érkeztek a börtönben lévő Papaszitáról!

FÜLES

„Csontsovány kislány lettél” - Durva kritikákat kapott Szabó Zsófi legújabb fotói miatt

FÜLES

Óriási bejelentést tett Tóth Gabi, özönlenek a gratulációk - Fotó

FÜLES

Durva balesetet szenvedett a forgatáson a Marvel sztárja, sokkoló fotókon a sérülései

FÜLES

Hoppá: Gyermeket vár a TV2 csoda szép sztárja, mindenkit meglepett a bejelentéssel