FÜLES

Brutális, menet közben gyulladt ki Bódi Csabi autója - videó

Másodperceken múlt Csabi élete. Az énekes a történtek óta aludni sem tud, annyira megviselte őt a közvetlen életveszély.
  • Szerző: Ripost

Másodperceken múlt Bódi Csabi élete, ugyanis a Budapest Park közelében kigyulladt a kocsija. Az énekest a mellette lévő sávban haladó sofőr figyelmeztette arra, hogy lángol az autója.

„Mentem az úton, amikor jobb oldalról integettek nekem. Először azt hittem, hogy rajongók ismertek fel. Lehúztam az ablakot, mondtam nekik, hogy Csá, csumi, csá! Elkezdtek kétségbeesetten kiabálni, hogy azonnal álljak meg, mert ömlik az olaj és ég a kocsim. Megálltam, kiszálltam és ezután a biztonsági zár azonnal lezárt, onnantól kezdve nem is tudtam kinyitni az ajtókat. Ha pár másodperccel később állok meg, akkor ki se tudok szállni belőle, csak ha betöröm az üveget” – emlékezett vissza a történtekre Bódi Csabi, aki már napok óta aludni sem tud, annyira felzaklatták a történtek.

„Pár napja történt, azóta teljesen összefolynak a napok, nem tudok aludni se. Rémálmaim vannak, ezt csak az értheti meg, aki átélt már hasonlót. A szemtanúk nagyon rendesek voltak, próbáltak segíteni, hoztak egy porral oltót és azzal oltották a lángokat. Én teljesen lebénultam, olyannyira, hogy a tűzoltókat sem én hívtam ki. Azt sem tudom, hogy kerültek oda.”

Bódi Csabi azonnal tárcsázta édesapját, Gusztit, és feleségét, Ginát, akik a helyszínre siettek a sokkos állapotba került énekeshez. „A faterom azonnal a helyszínre jött, szinte hamarabb kiért, mint a tűzoltóság. A feleségem is odajött, hogy tartsa bennem a lelket. Sírtam, de nem az anyagi veszteség miatt, hanem azért, mert tudatosult bennem, hogy mi lett volna, ha bennégek a kocsiban. Fogalmam sincs, hogy a gyerekeimmel mi történt volna” – mondta megtörten az énekes, akinek nagy szerencséje volt, hiszen túlélte a tüzet és csak a keze sérült meg, ezért nem szorult orvosi ellátásra.

Ha szeretnéd tudni, hol sérült meg Csabi és mi lett a sorsa a kiégett autónak, akkor olvasd el a %% keddi lapszámát. 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?