FÜLES

Bódi Margó és Guszti idén nem mernek elutazni

Thaiföldön szokták ünnepelni az évfordulójukat, de most inkább itthon maradnak és a családdal ünnepelnek.
  • Szerző: Ripost

Négy és fél évtized együtt töltött időt ünnepel de­cember 29-én az ország egyik leghíresebb zenész házaspárja, Bódi Guszti és Margó. Tíz éve minden évben Thaiföldön telelnek, és ott is ünnepelték a házassági évfordulóikat, idén azonban közbeszólt a világjárvány. De nem is bánják igazán, hogy a 45 házas évre itthon emlékezhetnek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Tíz éve minden télen Thaiföld gyönyörű, fehér homokos tengerpartján szoktuk megünnepelni a születésnapunkat” – mondja a Borsnak Bódi Margó.

Négy és fél évtized után is rajonganak egymásért – erről szól az új slágerük (Fotó: YouTube)

„Idén azonban nem merünk ki­utazni, hiába foglaltuk le a szállásunkat. Fő a biztonság, nem kockáztatunk. Ezen a kerek év­fordulón úgyis jobb lesz családi körben lenni. Tizenegy fős a szűk család, ennyien leszünk együtt. Főzök szabolcsi töltött káposztát, lesz marhapörkölt lecsósan, a fiúk gitároznak, énekelünk, be­szélgetünk. Csodálatos lesz így, együtt. Nem is vágyhatnánk többre. A családunk körében len­ni többet ér, mint egy ötcsillagos luxusszálloda.”

Bódi Margó és Guszti nem a közönségnek játssza el a boldog há­zaspárt. Ők valóban boldogok együtt. Ennek ékes bizonyítéka új daluk, a Mint a jég a tűzben, amelynek szövege felér egy romantikus szerelmi vallomással.

„Veled szép az élet, veled sikerül minden, veled szerencsés az életem. A te csókod nélkül szenvedés az élet, olyan jó, hogy itt vagy énnekem. Mint a jég a tűzben, úgy olvadok teérted, Ármor nyila megtalálta szívem” – énekli Guszti, akiről Margó a mai napig csodálattal beszél.

„Negyvenöt éve elszöktetett, és azóta is igazán boldogok vagyunk. Tiszteljük egymást, jobb férjet nem is kívánhattam volna magamnak. Szerencsés vagyok.”

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?