FÜLES

Bizarr teszteknek veti alá a takarítónőket II. Erzsébet királynő

Elég kemény próbamunkákat végeztetnek el a jelentkezőkkel, mielőtt felveszik őket a Buckingham-palotába.
  • Szerző: Ripost

Nem meglepő, hogy a királynő a legmagasabb minőséget várja el bármiben. Ez alól pedig a takarítás sem lehet kivétel. Éppen ezért bizarr teszteknek vetik alá azokat, akik állásra jelentkeznek a Buckingham-palotában.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: AFP

A brit királyi család személyzetéért felelős Tracey Waterman egy új dokumentumfilmben elárulta, általában egy döglött legyet rejt el abban a szobában, ahol a felvételi elbeszélgetés zajlik. Ezzel méri le, hogy a jelentkezők mennyire figyelnek a részletekre.

„Van különbség aközött, hogy valaki egy ötcsillagos szállodában vagy a királyi palotában dolgozik. Figyelni kell a legapróbb részletekre is. Az egyik kedvelt tesztem ez, a döglött léggyel. Észre kell vegyék, még ha a kandallónál vagy éppen a szőnyegen van is. Tízből egy felvételiző van, aki lehajol, hogy felvegye. Ebből tudom, hogy ő tökéletes lesz a feladatra” – mondta Waterman.

II. Erzsébet királynő egyébként most is takarítókat keres. Heti 30 órát kell dolgozni (viszont hétfőtől vasárnapig), ezért pedig évente 14.742 fontot kap az alkalmazott (5,6 millió forint)

És ezeket olvastad már?