FÜLES

Bevallotta Lagzi Lajcsi: SMS-t írt az elhunyt Gesztesinek

A mulatószenész nem akarta elhinni, hogy rosszul lett és életét vesztette régi barátja.
  • Szerző: Ripost

Az egész országot megrázta, amikor tragikus hirtelenséggel elhunyt Gesztesi Károly. A színész egy vidéki előadásra indult volna színésztársaival, amikor rosszul lett és kocsijával éppen még félre tudott állni a Ferdinánd hídnál. A gyors segítség ellenére sem tudták sajnos megmenteni az életét.

Családja és barátai mind a mai napig nem akarják elhinni, hogy soha többé nem láthatják Gesztesi Károlyt. Galambos Lajos a Blikknek emlékezett vissza a szörnyű pillanatra, amikor közölték vele a hírt.

Fotó: Ripost

„A fiam szaladt be a szobába, hogy meghalt Gesztesi... Mondtam neki, hogy én ezt nem hiszem el, és írtam is Karcsinak egy SMS-t, hogy hülyeségeket beszélnek rólad, hívj vissza! Fél óra múlva azonban már mindenhol láttam a szörnyű hírt, és tudtam, hogy sajnos igaz” – sóhajtott Galambos Lajos, aki először el sem akarta hinni, hogy barátja nincs többé. Mivel hosszú időn keresztül voltak jó barátok, Gesztesi sírját sokszor meglátogatja a mulatós zenész.

Fotó: Markovics Gábor

„Amikor arra járok, mindig meglátogatom a sírját, de még mindig nehezen hiszem el, hogy Karcsi nincs többé. Hiszen hallom a fülemben a hangját, ahogy betoppan és azt mondja: Na mi van, haver?” – mondta Galambos Lajos.

És ezeket olvastad már?