FÜLES

Baleset a belvárosban, rendőrt hívtak az ismert magyar énekeshez

Az Ámokfutók frontembere egy VI. kerületi kereszteződésben szállt bele egy másik gépjárműbe. A rendőrség vizsgálja az ügyet.
  • Szerző: Ripost

A információja szerint, június 16-án délután, a Kodály köröndnél karambolozott Kozso! Az Ámokfutók atyja a kereszteződésben egy másik autóba szállt bele, ám állítja, még a zöld jelzésnél indult el. A balesetben szerencsére senki sem sérült meg, csupán anyagi kár keletkezett. Mivel nem tudott megegyezni a másik autó sofőrjével, ezért kihívták a rendőröket is.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Lapunk a balesettel kapcsolatban megkereste a rendőrséget, ahonnan kérdésünkre megerősítették, hogy múlt kedden valóban történt egy ilyen baleset a VI. kerületben a Kodály köröndnél.

„Megkeresésével kapcsolatosan tájékoztatjuk, hogy 2020. június 16-án 14 óra 25 perc körül két autó ütközött össze Budapest VI. kerületében a Kodály köröndnél. A balesetben senki nem sérült meg. A rendőrség vizsgálja az anyagi káros baleset körülményeit” - közölte lapunkkal a BRFK Sajtóosztálya. A természetesen megkérdezte Kozsot is a történtekről, aki ügyvédjén keresztül tisztázta a helyzetet.

„Az egyik fél azt állítja, hogy akkor indult el, mikor zöldre váltott a lámpa, a másik azt mondja, hogy még szabad jelzésen halad át. Amennyiben van külső, független szemtanú, akkor a rendőrség meg tudja állapítani, ki szegett szabályt. Tanú hiányában viszont nem lehet egyértelműen megállapítani a felelőst egy állítás, egy tagadás esetén, így ekkor a szabálysértési eljárás megszűnése várható. A rendőrségi kihallgatás egyébként még egyik fél részéről sem történt meg. Kozso álláspontja az, hogy ő szabályosan a zöldön haladt át” – mondta a -nak az énekes ügyvédje, Dr. Újvári Zoltán.

Nem ez volt az első eset, hogy Kozso karambolozott. 2017 augusztusában egy budapesti kereszteződésben a zenész egy motorossal ütközött: hátulról találta el a robogón ülő nőt, aki az ütközés után több métert repült, és két helyen is eltört a lába. Az énekes kezdetektől állította, hogy nem hibázott, mivel nem volt esélye elkerülni a karambolt. Végül egy évvel később a rendőrség által kirendelt közlekedési szakértő az Ámokfutók frontemberének adott igazat, és a hatóság is felmentette.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?