FÜLES

Bajor Imre lánya megszólalt: ebbe betegedett bele apja

Egy éve már, hogy édesapja nyomdokaiba lépett, sikeresen elvégezte a Színház-és Filmművészeti Egyetemet a most 24 éves Bajor Lili, aki élete legnehezebb periódusában kezdte meg tanulmányait, amikor édesapja elhunyt.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Mára méltán büszke a Bajor Lili névre, a színművész azonban zavarba jön, ha oda kell biggyesztenie titulusát egy-egy fontos bemutatkozásnál.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: ATV

„Még nem merem használni, pedig papírom van róla. Egyelőre azt érzem, hogy tanulok mindent„ – kezdte az ATV-n szerda este adásba kerülő Jakupcsek plusz felvételén Lili. Pedig már korántsem zöldfülű. Amikor a Bors megkereste, akkor is éppen forgatott, mindamellett, hogy egy októberi színházi premierre is próbál. Elmondta, hogy három év távlatában már sokkal erősebb, és talán sikerült mára elfogadnia, hogy a legendás színész édesapja már fizikailag nincs mellette.

Fotó: Bors

„Mindig is nagyon apás voltam, és helyekről, illatokról ma is folyamatosan eszembe jut, de tovább kell élnem az életemet. Tudom, hogy ő is ezt akarja, és azt is, hogy nagyon büszke rám” – fedte fel érzéseit Lili, aki a műsor felvételén el­mondta: tudja, mibe betegedett bele az édesapja.

„Édesapám egész életét, a színészi pályáját végigkísérte a siker, nagyon sokan szerették a művészetét, és őt magát is. Azt gondolom, a bajok akkor kezdődtek, amikor az éttermébe, a Kicsihuszárba belevágott… Az üzleti sikertelenség s az e körüli sok csalódása az emberekben nagy törést okozott az életében. Bár nem vagyok orvos, én azt gon­dolom, ebbe betegedett bele – magyarázta Lili, aki attól tart, örökölte a jóhiszeműséget édesapjától, aki mindenkiben megbízott, s aztán a végén sokat csalódott.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?