FÜLES

Az ott tényleg Brad Pitt? Rejtélyes képet posztolt Jennifer Aniston

Sokan biztosak Jennifer Aniston szelfijét követően, hogy megint alakul valami közte és Brad Pitt között.
  • Szerző: The_M

Pontosan a tavaly ilyenkor, a filmes díjátadó szezonban reménykedett mindenki abban, hogy ismét egy pár lesz Jennifer Anistonból és Brad Pitt-ből. Az egykori házaspár ugyanis feltűnően sokat kereste egymás társaságát a gálákon.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Jennifer Aniston és Brad Pitt újra együtt

Jennifer Aniston és Brad Pitt újra együtt? (Fotó: Northfoto)

Aztán végül a nagy egymásra találásból semmi nem lett, és Brad inkább egy fiatal férjezett modellel töltötte a szabadidejét. Azonban most ismét erőre kaptak a Braniston-békülésről szóló elméletek, miután Jennifer kitett egy sejtelmes fotót.

A kép a The Morning Show című sorozata forgatási szünetében készült, és Jen a mögötte elbújó kutyáját akarta megörökíteni. Azonban a blöki mögött is van látnivaló, méghozzá egy kanapén fekvő férfi. Ő sokak szerint Brad Pitt, ugyanis hasonlóan öltözködik, hasonló a testalkata, és még Jen sorozatának közelében is forgat jelenleg. Vagyis átugorhatott, hogy egy kis időt töltsenek együtt.

Jennifer Aniston sejtelmes szelfije

Jennifer Aniston sejtelmes szelfije (Fotó: Instagram)

Aniston egyértelműen tudta, hogy a szelfijén nemcsak a kutyája, Clyde látszik, és az sem véletlen, hogy a kanapévendég feje nem látható. Szóval nem véletlenül tette ki így ezt a képet Instagram storynak.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?