FÜLES

A Ripost kiderítette: ők lehetnek a Sztárban Sztár versenyzői

Augusztus 30-án újra elindul az ország házibulija! Már hetedik alkalommal szórakoztatja a nézőket a Sztárban Sztár. A Ripost megtudta, kikre lehet számítani az idei évadban!

A TV2 a napokban jelentette be, hogy idén ősszel újabb tizenkét ismert ember méretteti meg magát a Sztárban Sztár színpadán.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: TV2

Itt kápráztatta el a nézőket néhány éve például Bereczki Zoltán Michael Jacksonként, vagy Király Viktor Charlie-produkciója, de itt mutatta meg megannyi tehetséges énekes, hogyan képesek kilépni a komfortzónájukból, hogy aztán számos, tőlük szokatlan zenei műfajban kápráztassák el a tehetségükkel a zsűrit és a nézőket.


Fotó: Markovics Gábor

Augusztus 30-án 18.50-től újabb tizenkét szerencsés előadót láthat hétről-hétre a közönség, és bár a versenyzők kilétét a csatorna egyelőre titokban tartja, a megtudott néhány nevet!

A TV2 napokban közzétett beharangozó videóiból mi már kiszúrtuk, hogy Vastag Csaba bizonyosan az idei évad egyik versenyzője lesz. Az énekes jellegzetes gyűrűje ugyanis feltűnik az egyik felvételen, és az ominózus ékszert viselő férfi testfelépítése is olyan, mint Csabáé.

Az egyik videóban feltűnik egy kalapos hölgy, akinek az arcát szinte teljesen eltakarja a fejfedő, mégis egyértelműnek tűnik, hogy az illető nem más, mint a kiváló hangú színész- és énekesnő, Fésűs Nelly. Ezt egy, a csatornához közel álló forrásunk meg is erősítette.

„Én úgy tudom, hogy Fésűs Nelly is igent mondott a felkérése, és mivel ő rendkívül szórakoztató személyiség, így biztosan színesíteni fogja a műsort” – állította a bennfentesünk.

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

Lapunk emellett úgy tudja, hogy a Roy&Ádám énekese, Roy is tárgyalásokat folytat a csatornával, mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy az énekest az informátorunk is többször látta a TV2 udvarán.

„Valóban felmerült Roy neve, ráadásul én többször is láttam az épületben, és bár nagyon jó az étkezde itt, nem hiszem, hogy csak ebédelni jött volna. De jobb, ha felkészülnek a nézők, hallottam ugyanis a folyosón már Diaz vagy Zséda nevét, ahogy Molnár Tamásét is” – árulta el a -nak egy csatornaközeli munkatárs.

Megújult a zsűri

Az idei évadban új és régi arcok is feltűnnek a Sztárban Sztár zsűrijében. Az első széria győztese, Bereczki Zoltán immáron negyedik alkalommal ül az ítészek székébe, Papp Szabi pedig harmadszorra pontozza az előadókat. A harmadik férfi és az egyetlen női zsűritag tekintetében vérfrissítés történt: Kökény Attila és Köllő Babett egészítik ki a régi-új csapatot.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?