FÜLES

A dráma folytatódik: nem hagyta el otthonát Szilágyi István özvegye

Jolika néni nem volt hajlandó elfogadni a felajánlott önkormányzati lakást, az éjszakát a gyilkosság helyszínén töltötte.
  • Szerző: Buster

Nem hajlandó elhagyni a XVII. kerületi házát Szilágyi István felesége.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost

Joli néni az éjszakát is az áram nélküli, sötét szobában töltötte, és bár próbált aludni, nem sikerült: nyugtatóval vészelte át az éjszakát.

Fotó: Ripost

Az asszony szinte alig evett és nem is aludt a borzalmas tett óta, és feltett szándéka, hogy mindenképpen ott marad.

Az önkormányzat ugyan felajánlott egy lakást az özvegynek, de a jelek szerint ő nem kíván élni a lehetőséggel.

Fotó: Ripost

A munkatársa a helyszínen tartózkodott. Szociális munkások próbálták jobb belátásra bírni a láthatóan sokkos állapotban levő, zavarodott asszonyt, de mindhiába.

FRISSÍTÉS:

Időközben a helyszínre érkezett Rákosmente egyik önkormányzati képviselője, Rózsahegyi Péter (Fidesz), akinek irányításával elkezdődött a ház takarítása.

Rózsahegyi Péter (Fidesz), a XVII. kerület önkormányzatának képviselője
Fotó: Ripost

A képviselő a -nak elmondta, hogy az önkormányzat régóta próbál segíteni a családnak. Korábban azt is felajánlották Szilágyi Istvánnak, hogy feleségével beköltözhetnek egy idősek otthonába, hogy jobb életkörülményeket biztosítsanak számukra. Mivel oda a színész fia nem mehetett volna velük, így nemet mondtak a felajánlásra. A képviselő ezekben a percekben is próbálja meggyőzni a művész özvegyét, hogy engedje, hogy segítsenek neki.

És ezeket olvastad már?