SZTÁRDZSÚSZ

Barátnőjének köszöneti 22 kilós fogyását a magyar tévés

Kandász Andi és Keleti Andrea évek óta jó barátok. A két hírességben nem csak a keresztnevük közös, sok mindenben hasonlítanak egymásra.
  • Szerző: Buster

Kevesen tudják, hogy Kandász Andi nagyon jóban van Keleti Andreával, akinek hála nemrég komoly fordulatot vett az élete. Kandi egy táncórára igyekezett a táncművészhez, aki végül fogyása titkát is megosztotta vele, így egy tradicionális palesztin étvágycsökkentő receptúrának hála, a műsorvezető mára már 23 kilótól szabadult meg.

Kandász Andi és Keleti Andi

Kandit és Andit hat éve fűzi össze szoros barátság

„6-7 éve ismerem Keleti Andit, egy műsorom kapcsán találkoztunk először, végül túl hosszú lett a felvétel, annyit beszélgettünk. Rögtön ott folytatjuk a mondatokat, ahol a másik abbahagyta, egyszerűen teljesen egy hullámhosszra kerültünk. Aztán az első önkéntes karantén után, mikor újra lehetett ide-oda menni, én rögtön Andihoz mentem táncolni, egy bachata órára. Akkor láttam, hogy ő milyen bomba formában van, én pedig nagyon le voltam eresztve, hogy finoman fogalmazzak. Aztán Andi elárulta, hogy egy gyógynövény segítségével, éhezés nélkül fogyott le 2 ruhaméretet, így én is belevágtam és mára le is ment 23 kiló” – kezdte a műsorvezető.

Keleti Andi és Kandász Andi

Kandi megirigyelte Andi bomba formáját

„Azt tervezem, hogy legközelebb a férjemmel térünk vissza a táncterembe, ugyanis amikor összejöttünk, kötöttünk egy megállapodást: ő megtanul salsázni, ha én megmászom vele a Mount Blanc-t. Én tényleg feljutottam Európa csúcsára Ferivel, ő azonban még jön nekem eggyel, mert, bár hónapokig tanulta ezt a rendkívül nehéz táncot Miamiban, három lépésig jutott. Andi azonban remek tanár, hátha vele megtörik a jég” – mesélte nevetve Kandász Andrea, akitől Keleti Andi vette át a szót.

„Legutóbb együtt csacsacsáztunk, ez a tánc igazán passzol Kandihoz, és én is szeretem. Nagyon egyívásúak vagyunk Andival, hasonló a családi életünk is, mindkettőnk igazi pörgős napokat él. Szeretem magam jókedvű, pozitív gondolkodású emberekkel körülvenni és Andi pont ilyen. Érdekes, hogy mindketten két nyugodt, kiegyensúlyozott természetű férfi mellett találtuk meg a harmóniát, akikkel egy életre szóló kaland az életünk” – tette hozzá a táncművész.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?