SZTÁR

Fodor Zsóka: Remélem, kitart a pénzem a járvány végéig

Még a nyáron tartott előadásai miatt képes talpon maradni Fodor Zsóka. A színésznő Pécsett burkolózott magányba, amit egyre nehezebben visel, és csak remélni tudja, hogy a pénze kitart a járvány végéig.
címkék:
  • Szerző:

Még a mindig derűlátó Fodor Zsókát is megviseli a koronavírus-járvány miatti kényszerű munkanélküliség. Alkotó emberként a színház hiánya kínozza a leginkább.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

– Egészségileg jól vagyok, bár aggódom a nátha miatt, azonkívül semmi gon­dom nincs. Még nyáron, amikor engedték, maszkos emberek között tartottam hét előadást, akkor sikerült némi anyagi tartalékra szert tennem. Most a félretett pénzemből élek, és bízom benne, hogy kitart a járvány végéig – mesélte a Borsnak a színésznő.

2020708 Budapest
Schmuck Andor és Fodor Zsóka közös duettre készülnek amit Szenes Iván Emlékkoncertjén fognak előadni
Fotó: Markovics Gábor (MG)
Ripost

Zsóka a napokban költözik a fővárosból Pécsre, hogy ott vészelje át a járványhelyzetet.

– Ott semmi bajom nem történhet. Nekem nincs családom, csak barátaim vannak. Velük pedig tudunk egymásra vigyázni. A szellemi és fizikai frissességemet versmondással őrzöm meg: miközben mondom a szöveget, fel-alá járkálok a lakásban.

Mindenki Magdi anyusa egy cseppet sem várja az ünnepeket, számára ugyanis a karácsony és a szilveszter a szomorúsággal egyenlő.

– Tavaly vesztettem el a testvéremet, aki Venezuelában élt. Ő hazajött hozzám ebben az időben, addig volt meghittsége az ünnepnek. De már nem szeretem az ünnepeket. Nincsenek szerette­im, akikkel ünnepelhetek, és nem terhelek máso­kat sem, mert az ünnep a csa­ládról szól. A saját születésnapomat és a szilvesztert sem ked­velem, mert akkor tudatosul ben­nem, hogy megint eltelt egy év, és szalad az idő – mondja Zsóka, aki mindezek ellenére nem merül el az önsajnálatban.

– Oszvald Marikával egy páros előadásra készülünk, bízom benne, hogy két hónap múlva már lesz lehetőségünk együtt próbálni.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?