SHOWBIZ

Farm VIP: Bódi Sylvi az első percben kiakadt Jolly barátnőjére

A jelek szerint máris megvan, hogy kik lesznek, vagy lehetnek a legtöbb konfliktus forrásai a Farm VIP 2 piros csapatában. Valahogy, nem vagyunk meglepve.
  • Szerző: Buster

Jolly és barátnője Szuperák Barbara szerelmespárként vágtak bele a Farm VIP 2 kalandjába. A hétfői első adásból pedig kiderült, hogy ők ketten a piros csapat kakukktojásai, már ami a személyiségüket illeti.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Farm VIP

Szuperák Barbie talán csak a paprikát nem, mutatta be fejhangon kiabálva SylvinekFotó: TV2

Persze a reality minden résztvevője szeret szerepelni, hiszen nem véletlenül lettek ismertek, de tény, hogy Jolly és kedvese mindannyiukon túltesznek szereplési vágy tekintetében. Csapatuk abba a szerencsés helyzetbe került a nyitójáték után, hogy ők foglalhatták el a luxusnak számító parasztházat, amit természetesen azonnal jól fel is térképeztek. Erre egyébként nem lett volna szükség, hiszen a Szuperák-Jolly páros minden látnivalót hangos színpadiassággal tett közhírré.

Farm VIP

Bódi Sylvi és Szuperák Barbie bizonyosan nem lesznek jó barátnők Fotó: TV2

Ez volt az, amivel Bódi Sylvinél máris elrúgták a pöttyöst. Az egykori modell nem is rejtette véka alá véleményét és a kamerának mondta el, mit gondol a szerelmesekről. „Barbihoz nem kell erősítő, az biztos, még a Holdról is lehet hallani. Meglehetősen harsány és impulzív ember, hű, hát nem tudom, hogy vele itt mi lesz. Picit soknak érzem, ahogy ő így van, egyedül, és együtt Jollyval is”- jegyezte meg Sylvi, akinek szavai előrevetítik, hogy hamarosan konfliktus alakulhat ki a Barbie-Jolly tengely körül. Az énekes ugyanis közismerten nehezen viseli a kritikát.

 

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Méteres sütemény, ahogy a nagyi készíti
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?