HŰHA

Döbbenetes: A nyílt utcán verték meg Gáspár Zsoltit

Gáspár Zsoltit fényes nappal verte meg támadója, aki a szemtanúk szerint artikulálatlan hangon üvöltözött a hírességgel.
  • Szerző: Buster

Gáspár Zsoltit a hírek szerint többször is megütötte az a férfi, aki egy salgótarjáni fodrászat előtt támadott rá. A Blikknek megszólalt szemtanú szerint félelmetes volt a jelenet.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost

„Arra lettem figyelmes, hogy hatalmas kiabálás, üvöltözés van az utcán. Odanéztem és megismertem az egyik férfit, Gáspár Zsoltit, akit a tévében többször láttam már. Vele kiabált egy férfi, aki jól láthatóan támadólag lépett fel. Nem hallottam, hogy pontosan miről lehetett szó, de félelmetes volt, hogy napközben az utcán ilyesmi megtörténhet”- nyilatkozta alapnak egy járókelő.

A lap megkereste Gáspár Zsoltit, aki először részletesen elmesélte a támadás részleteit, majd hozzátette, hogy jogi lépéseket fontolgat, de később visszavonta nyilatkozatát. Győzike ugyanakkor elárulta, hogy tudomása szerint egy rokonuk látta el a testvére baját. A Blikk úgy tudja, hogy a rokonok között anyagi természetű vita alakult ki, mivel a támadó 100 milliós összeget követel a hírességtől.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?