HŰHA

Hatósági karantén alá került Demcsák Zsuzsa nevelt fia

Miközben Demcsák Zsuzsa karanténéletét éppen nyomon követhetjük a TV2 képernyőjén, nevelt fia Leon hatósági karantén alá került.
címkék:
  • Szerző:

Különös és egyben félelmetes kép jutott el szerkesztőségünkbe, amit egy olvasónk fotózott ki Demcsák Zsuzsa nevelt fiának közösségi oldaláról. Horváth Leon ugyanis megkapta a rettegett piros papírt, amit ki kellett függesztenie, feltehetően albérlete ajtajára, jelezvén, hogy az ott élő vagy elkapta a koronavírust, vagy az utóbbi időszakban érintkezhetett olyan emberrel, vagy emberekkel, akik fertőzöttek.

Fotó: TV2

Ennek értelmében felmerül a kérdés, hogy vajon Zsuzsa és családja érintettek lehetnek-e, hiszen Leon gyakori vendég a műsorvezető otthonában. Igaz, a #maradjotthon hétfői adásában Leon nem szerepelt, de azt nem lehet tudni, mikor találkozott utoljára Zsuzsával, Krishannal és a két gyerekkel.

Lapunk megkereste a műsorvezetőt, aki tőlünk tudta meg, hogy Leon hatósági karantén alá került.

„Az a helyzet, hogy León hetek óta nem járt nálunk és telefonon sem említette, hogy érintett lehet a koronavírus kapcsán. Felnőtt fiú, aki tudja, hogy ha szüksége van rám, elérhet és segítek neki. Fogalmam sincs, miért kerülhetett karantén alá, de mivel nem találkoztunk, így azon nem kell aggódnom, hogy mi bármilyen módon érintve lehetünk”

mondta Zsuzsa.

Fotó: Horváth Leon

Leont is sikerült elérnünk, aki elismerte, hogy valóban ki kellett ragasztania lakása ajtajára a figyelmeztető üzenetet.

„Valóban hatósági karanténba kerültem, így két hétig nem hagyhatom el a lakást és nem is teszem. Naponta jönnek ellenőrizni a rendőrök, de számomra enélkül is természetes, hogy betartom az előírásokat. Zsuzsát nem kerestem, mert a köztünk lévő kapcsolat ellenére is azon vagyok, hogy önállóan megoldjam a problémáimat. Az pedig természetes, hogy nem megyek át hozzájuk, ha benne van a pakliban, hogy veszélyeztetem őket”

- nyilatkozta Horváth Leon, aki kijelentette, hogy a jövőben szeretne távol maradni a médiától.

Fotó: Facebook

„Arra kérek mindenkit, hogy mostantól ne keressenek, hiszen én elsősorban Horváth León vagyok, egy civil fiú, aki szeretne a saját erejéből boldogulni” - kérte Leon.

Eszerint Demcsák Zsuzsa és családjának kevés félnivalója van, hogy elkapta a vírust, ennek ellenére a következő időszakban fokozottan figyeli majd magát és családtagjait, hogy jelentkeznek-e náluk bármilyen tünetek.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?