LELKIZŐ

Rettegésben él Rómában Cicciolina

Az egykori pornódíva lassan beleőrül a bezártságba és már a koronavírus tüneteit is érzi magán. Rómában teljes a pánik...
  • Szerző: Buster

Staller Ilona hetek óta bezártságban él, hiszen Európában éppen Olaszországban a legkritikusabb a koronavírus-helyzet. Az egykori pornódíva szigorú karanténban van és egyre csak fokozódik benne a bizonytalanság és a félelem érzése. Nem tudja, ha kilép az utcára, hogy beszerezze a legszükségesebb dolgokat, találkozik-e valakivel, aki már fertőzött. Közben barátaiért is aggódik, akik nemrég közölték vele, hogy elkapták a vírust, azóta pedig nem éri el őket.

Fotó: Cicciolina

„Mit tagadjam? Szabályosan rettegek, hiszen itt szó szerint pokoli a helyzet. Csak úgy léphetek ki az utcára, ha nálam van a kormány által lepecsételt engedély, ami csak arra jó, hogy a legközelebbi boltig elmenjek, de bevallom, ha tehetem már vásárolni sem megyek el, mert rettegek…”

- kezdte lapunknak Cicciolina, akit már pszichésen is megvisel a bezártság.

„Minden reggel arra kelek, hogy érzem magamon a tüneteket. Fáj a torkom és úgy érzem, hogy felszökik a lázam. Aztán pár perc után rájövök, hogy nincs semmi baj, de lassan beleőrülök ebbe az egészbe. A fiammal is csak azért tudok találkozni, mert a szomszéd házban lakik, de alapvetően csak a macskáimmal töltöm a napjaimat. Van egy házaspár, akik nagyon jó barátaim, de már velük sem tudok beszélni telefonon. Egy hete közölték velem, hogy elkapták a koronavírust, azóta pedig nem érem el őket. Attól tartok, hogy már kórházban vannak, sőt a legrosszabb is eszembe jutott”

- mesélte kétségbeesve Cicciolina, aki persze aggódik Magyarországon élő nővéréért is, akit szeretne támogatni a nehéz időkben, de a kieső fellépései miatt erre most nincs lehetősége.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?