SZTÁR

20 percig feküdt a földön Bódi Csabi-sokkolta a családot az autóbaleset

Két nappal Bódi Csabi autóbalesete után sem tért magához a sokkból a zenész családja. Az énekesnek csak a szerencsén múlt az élete, és milliós anyag kár is érte.
  • Szerző: Ripost

Péntek este fellépésére tartva Bódi Csabi autóbalesetet szenvedett – írta meg elsőként a Borsonline. A reflexének és a rutinnak köszönheti csak, hogy technikus kollégájával túlélték a karambolt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Áporkára tartottam koncertre, és szabálytalanul bekanyarodott elém egy autó, sajnos elkerülhetetlen volt az ütközés. Döntenem kellett, melyik irányba vigyem az autót, belém csapódik-e a vétkes sofőr, vagy a szem­be jövő kamionnak megyek. A két rossz közül talán a kisebbik rosszat választottam „– idézte fel a történteket a muzsikus.

Bódi Csabi autóbalesetet

Több millió forint kár érte az énekest, de örülhet, hogy élve megúszta az ütközést

„Csak 40-50-nel mehettem, de szörnyű volt ”-tette hozzá.

Csabi a kollégájával utazott az autóban, sajnos ő súlyosabban sérült meg.

„A technikus barátomnak megrepedt a csigolyája, azonnal elvitte a mentő a kórházba, én csaknem húsz percig a földön feküdtem a sokktól és a légzsákok ütésétől. Akkor még csak kicsit fájt a mellkasom, de ké­sőbb nekem is rosszabbodott az állapotom. A kezemből ömlött a vér a szilánkok miatt, az ujjamat nem tudtam mozgatni. Nem kiabáltam, nem estem neki a vétkes sofőrnek, békésen vártam az intézkedésig. Szegény nejemet, Ginát sajnáltam, mert apuval utánam jött, rosszul lett a történtek miatt. Felidéződött benne, hogy tavaly a koronavírus miatt már majdnem elveszített.„ -mondta.

Bódi Csabi autóbalesetet

A mindig mosolygós Gina rosszul lett, miután a karambol helyszínére érkezett

Csabi autója olyan komolyan megsérült, hogy csak tréler­­rel lehetett elszállítani a helyszínről.

„Daruval kellett felemelni, másképp mozdíthatatlan volt. Legalább ötmillió forint a kár, totálkárosra tört. Fogalmam sincs, hogy mi lesz majd, mert a biztosító nem fog akkora összeget kártérítésként megítélni, amennyit az autó ér. Mindenképpen óriási anyagi veszteség ez számomra, hiszen muszáj vásárolnom egy másik autót, amihez még párosul majd több százezer forintos költség” – mondta érdeklődésünkre.

Nem ez volt az első eset, amikor Bódi Csabi autóbalesetet szenvedett.Az énekesnek három évvel ezelőtt is komoly veszélybe került az élete, amikor menet közben gyulladt ki az autója.

„Rengeteget buktam már. Ráadásul a fehér kocsit korábban már szintén megtörték, amikor szabálytalanul hajtott elém egy autó. Komoly pénzért megcsináltattam, és megtartottam. Összeszámoltam, az elmúlt tizenhat évben négy karambolom volt, mindegyik alkalommal szinte sorsszerűen ugyanaz történt. Háromévente történik valamilyen baj. Jó sofőrnek tartom magam, egymillió kilométer van mögöttem, és rengeteg balesetveszélyes szituációt védtem ki.„

A mulatós sztár mellkasi fájdalmai miatt még péntek este kórházba került. Azóta nem ja­vult az állapota.

„Még a tüsszögés is fáj, de így is lenyomtam három bulit utána, és majdnem ezer kilométert vezettem. Dávid kollégám sincs jobban, alig bír menni, de betegen is jön nekem segíteni, és mivel nem cipekedhet, Gusztávó csatlakozott hozzánk..”

 

Margó még most is sír

A szülők egyik rémálma, ha a gyermeket baj éri. Óriási volt az ijedtség, amikor Guszti és Margó is értesült Csabi karamboljáról.

Bódi Csabi autóbalesetet

Margó azóta is sírdogál

„Nem találok szavakat, annyira megrázott a baleset. Pénteken hívtam volna Csabit telefonon, de nem értem el. Ilyenkor az ember a legrosszabbra gondol. Hirtelen megszűnt a világ számomra. Utána hívtam a kollégáját, általa bírtam a fiammal beszélni, így tudtam meg, mi történt. Mondta, hogy az 51-es úton vannak, én pedig azonnal kocsiba ültem, és húsz perc alatt ott is voltam. Szörnyű látvány fo­gadott„ – mondta az aggódó édesapa.

Guszti úgy véli, Csabi rutinjának köszönhetően nem történt nagyobb tragédia.

„Úgy neveltük, hogy a biztonság legyen a legfontosabb számára. Úgy vezet, ahogy a nagy könyvben meg van írva. Nem véletlen, hogy nem sofőrrel utazik, nem meri másra bízni az éle­tét” – fűzte hozzá.

A Bódi család még mindig a történtek hatása alatt áll, főleg Margót és Csabi feleségét rázta meg az eset.

„Nem tudunk napirendre térni a történtek óta. Mindenkit na­gyon megviselt, főleg a család női tagjait. Margó is sokkot kapott, még most is sír, nem tudja feldolgozni a balesetet„ – mondta Guszti két nappal a baleset után.

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?