HŰHA

Berki arcpirító állásajánlatot tett Tarlósnak és Karácsonynak

Miközben sárga robogóján járja Budapestet és gyűjti az aláírásokat, hogy október 13-án indulhasson a főváros főpolgármesteri címéért, nem feledkezik meg ellenfeleiről sem.
  • Szerző: Buster

Berki Krisztián naponta tűnik fel újra és újra Budapest csomópontjain és piacain, hogy meggyőzze a főváros polgárait arról, hogy ő a legalkalmasabb arra, hogy októbertől főpolgármester legyen. A csütörtökön, a békásmegyeri piacon futott össze a politikai babérokra törő hírességgel, aki elmondta, hogy halad az aláírásgyűjtéssel, majd kitért arra, hogy győzelme esetén hogyan fiatalítaná meg a városvezetést. Legelőször azonban „gáláns” felajánlást tett két ellenfelének is.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Sulyok László

Tarlós Istvánt érdemei elismerése mellett nyugdíjba küldeném, de ezzel nem mondok semmi újat. Ugyanakkor ünnepélyesen felajánlom neki, hogy dolgozzon nekem tanácsadóként négy órában, hogy el ne fáradjon és legyen ideje pecázni! És, hogy ne mondják rám, hogy szívtelen vagyok, Karácsony Gergelynek is kitaláltam egy remek pozíciót. Minden évben szenteste várom az otthonomban, hogy feltegye a karácsonyfánkra a csúcsdíszt. Nem azért, mert alkalmas rá, hanem mert elég magas hozzá…”

- mondta Berki, aki a napilap pénteki számában arról is beszélt, milyen szakemberekkel szeretne együtt dolgozni, ha megnyeri a választást.

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?