HŰHA

Berki atyai pofonokkal tenné helyre az állatkínzókat

Az izomcelebnek a jelek szerint elege lett abból, hogy folyamatosan érkeznek a hírek, melyek állatkínzásokról szólnak. Ha nem megy szóval, majd megy erővel...
  • Szerző: Buster

Berki Krisztián egy rövid, de annál velősebb videóban üzent az állatkínzóknak közösségi oldalán.

Fotó: Facebook

Első kőrben felajánlott nekik, egy mű ebet, majd arra kérte őket, hogy ha bántalmazni támad kedvük, keressék meg őt egy-két jól irányzott pofonért. Krisztián már kislányát is a felelős állattartásra neveli.

„A videóban elhangzottakat nagyon komolyan gondolom, mert úgy látom, hogy a szavaknak nincs ereje ebben a témában. Szerintem valahol a nevelésnél csúszhatott el valami az állatkínzóknál, hiszen én a lányomon azt látom, hogy bár még gyerkőc, de már most alkalmas arra, hogy saját kutyát kapjon”

- kezdte a -nak Berki, aki saját kutyusának a kölykét nézte ki Natinak.

„Eddig úgy voltunk vele, hogy Nati még túl kicsi, hogy felelős gazdi legyen, de nemrég voltunk együtt a kennelbe, ahonnan Berki Jack és Berki Milka is származik és láttam a kislányomon, hogy most már valóban nagyon szeretne egy saját kiskutyát. Nemrég születtek meg Jack második kölykei és Natié lesz az egyik kölyök. Persze ő is nálunk él majd, de megbeszéltük a kislányommal, ha nálunk van, akkor minden feladat az övé. Így válik majd belőle is felelős állattartó felnőtt”

- szögezte le Krisztián.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?