HŰHA

Berki komolyan vette kislánya farsangi buliját – Fotó

Krisztián bármire képes, ha a kislányáról van szó. Ha Nati azt kéri, hogy csináljon bohócot magából, akkor mosolyogva megteszi...
  • Szerző: Buster

Berki Krisztián péntek reggel különös maskarában hagyta el otthonát, de nem csak ő öltözött jelmezbe. Felesége, Mazsi is követte a példáját, mivel az izomceleb kislánya arra kérte őket, hogy így jelenjenek meg az óvodai farsangon.

Fotó: Berki Krisztián

„Számomra a gyermekem az első, és nincs olyan dolog, amit meg ne tennék a kedvéért. Most azt kérte, hogy Mazsival együtt mi is jelmezben legyünk, amikor óvodába visszük, így én Brekinek, míg Mazsi Minnie egérnek öltözött. Nati pedig kiskutya jelmezt húzott...” – kezdte a -nak Krisztián, aki azt is elárulta, miért választották ezeket a jelmezeket.

„Nos, én több szálon is kötődöm a zöld színhez, hiszen fontos számomra a környezet és a környezetvédelem, illetve örök szerelmem a Fradi. Gyermekként pedig arról ábrándoztam, hogy egyszer Minnie egér lesz a feleségem, szóval adta magát, hogy Mazsi őt válassza. Natika pedig imádja a két kutyusunkat, így ő rájuk szeretett volna hasonlítani a farsangon” – mesélte Berki, aki a nagy sietségben véletlenül elsodorta az óvoda szemeteskukáját.

Fotó: Berki Krisztián

„Megérkezni tudni kell... Kicsit elvittem a kukát, de hát a fék a gyengék pedálja” – mondta nevetve Krisztián.

És ezeket olvastad már?