SZTÁR

Beckham fia felrobbantotta a közösségi médiát

Újabb közösségi oldalt vett célba a Beckham család. David és Victoria 16 éves fia, Brooklyn kétmillió követőt gyûjtött az Instagramon, most a Twitteren tarol.

Úgy tűnik, Brooklyn Beckham imádja a közösségi oldalakat, hiszen néhány napon belül két helyre is regisztrált. Nemrégiben az Instagramra került fel az egykori futballsztár, David Beckham fia, aki immár kétmillió követőt tudhat magáénak. A népszerűség önbizalmat adott a 16 éves fiatalembernek, hiszen csütörtökön reggel a Twitteren tűnt fel.

Ezúttal sem maradt el a siker, fél óra elteltével már tízezer követője volt, holott még egyetlen bejegyzést sem tett. Édesapja május 2-án ünnepelte 40. születésnapját, ennek apropóján a Manchester United korábbi sztárja az Instagramra regisztrált, ahol már 5,4 millió követője van.

 

A photo posted by Brooklyn Beckham (@brooklynbeckham) on

Brooklyn és David egy héten belül több mint hétmillió felhasználót állított maga mellé. Ha ehhez hozzáadjuk a mama, a Spice Girls egykori tagjának, Victoriának rajongóit, akkor kijelenthető: kőkeményen terjeszkedik a Beckham família.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?