LELKIZŐ

Hisztizett és toporzékolt a karantén alatt a magyar színésznő

Andi hosszú hetek óta önkéntes karanténban éli mindennapjait és bizony ő sem viselte mindíg könnyen a helyzetet.
  • Szerző: Buster

Balázs Andi rendszeresen jelentkezik be követőihez a közösségi oldalain és minden képéből, vagy videójából süt a vidámság, a humor és az optimizmus.

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

A színésznő most egy hosszabb bejegyzésben osztotta meg rajongóival az érzéseit és azt is elárulta, mit tanított neki önmagáról a mögöttünk álló nehéz időszak.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Nem mondom, hogy nem voltak és nem lesznek mélypontjaim itt a karantén alatt. Hisztiztem, toporzékoltam, bőgtem mint egy albán szamár, szorongtam. Egy darabig! Valahogy mindig összekaparom magam és sóhajtok egy nagyot. Felsorolom azt az minimum öt dolgot amiért hálás vagyok az itteni életemben és rögtön jobban érzem magam. A fontossági sorrend is hatalmasat változott ezalatt az idő alatt. 41 éves vagyok. Itt volt az ideje, hogy elbeszélgessek magammal. Jóban vagyunk. Szeretem ezt a nőt aki vagyok. Hibázom, hülye vagyok és igazságtalan és néha tenyérbemászóan arrogáns. Egy viszont a biztosnàl is biztosabb, hogy nagyon tudok szeretni. Feltétel nélkül. A legfontosabb amit most tanultam, hogy nem pazarlom többet a gondolataimat semmire és senkire aki nem érdelmi meg. ???? #ejszakaigondolatok #nomakeup #kitartas #egyuttkonyebb #szeretlektiteket

Balázs Andi (@balazsandi) által megosztott bejegyzés,

Tanulságos sorok...

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?