HŰHA

Drámai fordulat Aurelio ügyében: Ellene vallott a korábbi jóbarát

Ha a most kirendelt szakértőknek nem sikerül hitelt érdemlően bizonyítani, hogy Aurelio valóban többszörös személyiségzavarban szenved, szinte biztos, hogy börtönbe kell vonulnia.
címkék:
  • Szerző: Buster

Aurelio ügyvédje mindent bevet annak érdekében, hogy védence elkerülhesse a börtönbüntetést, amit emberrablási ügyében első fokon kiszabtak rá. Ahogy arról korábban beszámoltunk, a védő indítványozta a híresség elmeszakértői vizsgálatát, mivel könnyen lehet, hogy többszörös személyiségzavarban szenved.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Aurelio könnyekben tört ki

Aurelio könnyekben tört ki
Fotó: Ripost

De nem ez volt az egyetlen fordulat a szerdai tárgyaláson, ahol a bíróság másodfokon készült ítéletet hirdetni. Felolvasták ugyanis a fiatal híresség feltételezett bűntársának írásbeli vallomását, melyben minden vádpontban elismerte bűnösségét, vagyis Aurelio ellen vallott. „Már bánom, hogy nem ismertem be korábban a vádirattal egyezően a bűnösségemet. Én csak a barátomnak akartam segíteni, nem gondoltam, hogy ez lesz belőle. Minden úgy történt, ahogy a vád állítja”- írta meg a Blikk az elhangzottakat.

A tét óriási, hiszen Aurelio elsőfokon négy év börtönt kapott, amihez hozzácsapták a korábbi majd másfél év felfüggesztettjét is. Egyébként a feltételezett bűntárs vallomásával már ketten vannak, akik beismerték az emberrablás elkövetését, hiszen két éve a másik „jóbarát” tett beismerő vallomást az ügyben. Folytatás szeptemberben várható.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?