SZTÁR

Aeron ruhában jelentette be Mihalik Enikő, hogy babát vár

Mihalik Enikő egy magyar divattervező, Áron Eszter gyönyörű ruhájában jelentette be a fantasztikus hírt, hogy első gyermekét várja. 
címkék:
  • Szerző:

Mint már korábban megírtuk, Mihalik Enikő első gyermekével állapotos. A legboldogabb magyar szupermodell nevét nem csak hazánkban ismerik, hanem világszerte is mindenki a divatiparban. Enikő olyan ikonikus divatmárkákkal dolgozott már együtt, mint például a Gucci és a Chanel.

Fotó: Profimedia

Enikő élete azonban most egy új szakaszába lépett, a gyönyörű békéscsabai lány a héten jelentette be, hogy első gyermekét várja. Erre a rendkívüli alkalomra azonban a magyar szupermodell nem egy külföldi nagy divatház ruháját választotta. Mihalik Enikő Aeron márkájú, pezsgő színű, hátul kivágott ruhában adta hírül boldogságát.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

????? ??????? (@eniko) által megosztott bejegyzés

A ruha, amelyet visel, az Aeron 2021-es Resort kollekciójának darabja, melyet a balett táncosok ruházata inspirált. Innen ered a testre simuló és hátul kivágott fazon, a kötött anyagnak a különböző szélességű vagy vékonyságú kötési részletei visszafogott, elegáns módon határozzák meg a test sziluettjét. Mihalik Enikő láthatóan tündökölt a címlapon, gömbölyödő pocakját pedig tökéletesen mutatta meg a csodaszép, Áron Eszter által tervezett ruha.

AERON: külföldön is sikeres magyar divatmárka

A magyar divatipar az elmúlt években jelentős átalakuláson és fejlődésen ment keresztül. Egyre több feltörekvő tervező és márka próbál meg a hazai piac mellett külföldön is helytállni, néhányuk pedig már nagyon rövid idő alatt jelentős sikereket ért el. Közéjük tartozik az AERON is, amely olyan jelentős piacokon mutatott jó eredményeket, mint Japán, Nagy-Britannia vagy Németország.

Áron Eszter divattervező 2011-ben alapította meg a letisztult vonalvezetéséről ismert AERON-t, amely nemzetközi szinten is elismert divatmárkává nőtte ki magát az elmúlt években. Tavaly év végén a vállalat újabb mérföldkőhöz érkezett, hiszen 2020-tól már a nemzetközi divatiparban jártas GB & Partners Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt. szakmai stábjával, a Vanguards Group tagjaként folytathatta korábbi terveinek a megvalósítását.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?